Casper Excalibur alınır mı?

Hocam teknosanın ürünü değil o artık insanlar kendi ürünlerini koyabiliyor satışa mağazaya gittiğinde teknosanın kendi ürünleri olur diye biliyorum o ürün gti bilişimin.

Cehennem sıcağında oyun oynarsınız. Excalibur'dan uzak durun
Bütçe çıkarsa
Bütçe çıkmazsa
Not: Ana mesaj için yazdım, çok mesaj atılmış altı okumadım.

Soğutma için fan kullanırsan kullanılır. Bende de Excalibur var memnunum. Fan olmadığında ısı amaçlıda kullanıyorum. Doğal gaz faturası az geliyor.

Lenovo LOQ bakabilirsiniz. RTX4050 modelini kullanıyorum gayet memnunum. Bu bütçede RTX4060 modeli daha iyi olur tabi.

Ailemi ikna edebildim 40k ya Victus 16 aldım şu ana kadarki önerileriniz için herkese teşekkür ederim.

Ailemi ikna edebildim 40k ya Victus 16 aldım şu ana kadarki önerileriniz için herkese teşekkür ederim.

hocam bende 8,9 ay sonra alacağım mağazalar pahalı internettende hiç şipariş etmedim geldikten sonra açılım yaparken video çekin nolur nolmaz garanti belgesi nasıl oluyor içinden çıkan belgeler sipariş geldikten sonra o süreci bana yazarsan mutlu olurum.

Hayır, alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…