Casper Excalibur alınır mı?

Gerek kullanilan parcalarin kalitesizligi, gerek parca omurleri ve gerek fiyatlari dusunuldugunde tavsiye etmeyecegim bir marka casper, excalibur kullanmadim fakat daha oncelerden laptoplarindan ve masaustu bilgisayarlarindan kullanmisligim var.

Ona vereceginiz parayi direkt olarak parcalari satin almak icin kullanin arasinda 1000 veya daha ustu bir kar yaparsiniz, ayni parcalari takin ayni yerden karsilastirin fiyatlari, demek istedigimi anlarsiniz.

Casper alınmaz Monster alınır diyen arkadaşlar da var. Asus çok iyi MSI bomba DELL zaten notebook dünyasının Mercedes'i. Notebook'larda ne önemli?!
Cevap: Donanım, Anakart, Kasa ve Soğutma

Zaten az para verince hiçbir marka bunların dördünü birden vermiyor. Asus'un da sıkıntılı modellerini gördüm. MSI'ında var. Fakat Casper bu konuda şöhret yapmış. Monster da aynı yolda ilerliyor. Arkadaşlar "Ucuz etin yahnisi" diye bir deyim var. Kimse size paranızın karşılığından daha çok şey vermiyor. Ama benim kalite sıralamam da genel olarak Dell ve Lenovo üst sıralarda olurdu. F/P ürünleri arasında Acer markası güzeldir.

Casper marka kullanıyordum. Çok şikayetçiydim. Ultrabook almıştı babam. Laptopu kullanmaya başladıktan 1 sene sonra çatırt diye kırıldı laptop bi anda. Ekran zar zor ayakta duruyordu. Ondan sonra geçen yaz kullanırken gece kapattım yattım sabah kalktığımda ekranda ölü piksel oluştu. O sorunu görünce tövbe ettim bir daha Casper almamaya. (Çok ısınıyordu ayrıca. BF3 te 800x600'de 30 FPS i zor görüyordum.)

Bu sitede Casper önerilmedi ve önerilmesi de ''Yanlış Bilgi'' olarak tanımlanıyor. Soruna gelecek olursan kullanmadığımız için bilemeyiz ama adı üstünde Casper olduğu için bir ön yargı var. Ama Casper geç ve çok yavaş da olsa kendini düzeltmeye çalışıyor.

Ölü pixel dışında burda Casper'ın hatası yok. İşi iyice "vurun abalıya" çevirdiniz. Ultrabook zaten narin olur, hele ucuzsa hepten narin olur. Oyun oynamak için de üretilmezler. Hangi modeli kullandınız bilmiyorum ama efsane bir FPS skoru almış olabilirsiniz.

1-5 yıllık notebookunu kullanıyorum. Önceden de masaüstü bilgisayarı vardı. Masaüstünde de rezaletlerdi, notebookta da rezaleter. 1 sene içinde çok bir şey değişmiş olamaz. Ayrıca yerli malı kullanmak istiyorsanız gidin @Jira 'nın dediği gibi Monster alın.

FPS skorunun efsaneliği hakkında bilgim yok ama dediğim gibi bi daha hiçbir şekilde Casper almam zaten şu anda Monster kullanıyorum ve memnunum. Bu arkadaşın da Monster'a yönelmesini öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…