Casper Excalibur alınır mı?

Ben de görüyorum da o modeli, acaba alan var mı? Ayrıca şu anda senin karşılaştırma yapabileceğin bir casper modeli yok. Yani siz diyemezsiniz ki casperdan monster'a geçtim süper oldu. Ben demiyorum Casper harika. Casper ve Monster Gamebook dünyasında, en dipteler diyorum. Görece en kötüleri bunlar diyorum. Ama şimdi siz mesela ultrabook'u kırmışsınız ayrıca belki de atom işlemcili ultrabook için oyun performansı şöyle böyle diyorsunuz. Bu doğru birşey değil. Foruma birşey katacak bir değeri yok. Saf kötülemeden ibaret söyledikleriniz. Ben ne diyorum gamebook dünyasında en dipteler diyorum. Casper'ı da Monster'ı da alıp kullanıp memnun kalan on binlerce insan var.

Sen tahmin et işte nasıl bir donanıma sahip olabileceğini.
En dipteler olsalar bile size göre, F/P açısından en fazla ürün Monster'da var. Şu iki ürünün fiyatını karşılaştırın mesela.
http://www.vatanbilgisayar.com/msi-...2-8ghz-16gb-1tb-hdd-17-3-gtx1050-4gb-w10.html
Abra A5 V10.1.4 15.6" Oyun Bilgisayarı
Ona 5900 TL vereceğime Monster'ın modeline W10 ekletip üstüne bir de Pusat V2 Mouse+ Mousepad'ini aldım. 4900 küsur tuttu. Yani siz düşünün efendim.

Bana, cihaz 90 derecede kırmızı ışıklar ile donatılacak diyen markadan hayır falan gelmez. Ayrıca Monster markası diğer bir çok kaliteli markaya göre soğutması, f/p oranı yüksek ürünleri çok var.
Karar alıcının, ben önerimi yaptım.
Ben de diyorum ki casper hiç olmazsa samimi marka :) Monster gibi uçarım kaçarım demiyor.

Monster kullanıcılarının bir sürü şikayetini okudum. Adamların dediğine göre ekranları çok dandik. Ses çıkışları problemli. Ayrıca ölü pixel olunca garanti felan diye birşey yok. Bana söylediklerinizi monster kullanıcılarına anlatın.
O ölü pixel sıkıntıları genelde eski modellerde oluyor bildiğim kadarıyla.

En dipteler olsalar bile size göre, F/P açısından en fazla ürün Monster'da var. Şu iki ürünün fiyatını karşılaştırın mesela.
MSI GP72 LEOPARD CORE İ7 7700HQ 2.8GHZ-16GB-1TB HDD-17.3''-GTX1050 4GB-W10
Abra A5 V10.1.4 15.6" Oyun Bilgisayarı
Ona 5900 TL vereceğime Monster'ın modeline W10 ekletip üstüne bir de Pusat V2 Mouse+ Mousepad'ini aldım. 4900 küsur tuttu. Yani siz düşünün efendim.
Yazdıklarımı tam okumuyorsunuz herhalde. Alıntıladığınız mesajda "Monster'ı da, Casper'ı da kullanıp memnun kalan onbinlerce insan var" diyorum. Yani kendi kişisel durumuna göre Monster da alabilirsiniz, Casper da.

Monster kullanıcılarının bir sürü şikayetini okudum. Adamların dediğine göre ekranları çok dandik. Ses çıkışları problemli. Ayrıca ölü pixel olunca garanti felan diye birşey yok. Bana söylediklerinizi monster kullanıcılarına anlatın.
Aynı şikayetler diğer markalarda yok mu sanıyorsun? İllaki modellerin fabrika çıkışlı kronik sorunları vardır. Bu diğer markalarda da var.

Madem hepsinde şikayet var Casper'ın günahı ne? :) Sen monster seviyosun diye monster eleştirilemez mi yani?
Casper modellerin 90 derecesi fabrika çıkışlı değil çünkü. Ayrıca Monster sevdiğim falanda yok. Sadece hak edenin hakkını savunuyorum. Şu ana kadar oyun için Casper kullanıp da memnun olan adam göremedim forumlarda.
Her neyse uzatmaya gerek yok dostum. Konu daha fazla uzarsa konu dışına çıkacak konuşmalar. :)

Ben senin dediğini çok iyi anladım. Capser ile Monster'in yakın modellerini aynı kefeye koyuyorsun. Peki soğutma kalitesini, garantisini neye göre ayırıyorsun. Asus, MSI gibi markalara lafım yok. Monster markalarından kaliteli olanları da var olmayanları da. Ama sen gidip Monster markasına Casper yolunda ilerliyor diyorsun, sonra kıvırmaya çalışıyorsun.
Kıvırma lafını sana iade ediyorum.

1-5 yıllık notebookunu kullanıyorum. Önceden de masaüstü bilgisayarı vardı. Masaüstünde de rezaletlerdi, notebookta da rezaleter. 1 sene içinde çok bir şey değişmiş olamaz. Ayrıca yerli malı kullanmak istiyorsanız gidin @Jira 'nın dediği gibi Monster alın.
Babam güvenmiyor internete :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı