Çözüldü Casper Excalibur aşırı fan sesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pcdev3090

Decapat
Daha fazla  
Dün bu kadar değildi. Laptopta aşırı bir fan sesi var. Bunu ayarlama yolu nedir? Bilgisayarımda BIOS'ta bununla alakalı bir şey yok. FN+1 yapmıştım. Galiba ondan Turbo mod açıldı. Şimdi nasıl kapatırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün bu kadar değildi. Laptopta aşırı bir fan sesi var. Bunu ayarlama yolu nedir? Bilgisayarımda BIOS'ta bununla alakalı bir şey yok. FN+1 yapmıştım. Galiba ondan Turbo mod açıldı. Şimdi nasıl kapatırım?
Fn f1 ile kapatabilirsin yine. Ama ısı yüksekss fanlar dönmeye devam eder.

Olmadı. Galiba Turbo Mod ile alakalı değil. Normalde nasıl yavaşlatabilirim? Çalışmalarıma odaklanamıyorum o derece. Bilgisayarda daha yeni 1.5 ay oldu.

Havalar sıcak olduğundan fanlar çok açılmış olabilir mi? PC'nin sıcaklık değerlerini paylaşır mısın?

Ona nereden bakabilirim? Bizim ev o kadar sıcak değil aslında. Dünden önce böyle değildi bir anda oldu.

Bir yazılım kurman gerek bakmak için. Yazılım önerilerini arkadaşlar yapar ya da netten bul. Güvensiz bir yazılım falan indirirsin falan karışmam o işlere 🤣

FN F1 çalışmıyorsa FN tuşun ters çalışıyor olabilir. Onu kontrol et.

Eğer olmuyorsa Turbo fan BIOS'tan kapatılabiliyor diye hatırlıyorum.

Bir yazılım kurman gerek bakmak için. Yazılım önerilerini arkadaşlar yapar ya da netten bul. Güvensiz bir yazılım falan indirirsin falan karışmam o işlere 🤣

FN F1 çalışmıyorsa FN tuşun ters çalışıyor olabilir. Onu kontrol et.

Eğer olmuyorsa Turbo fan BIOS'tan kapatılabiliyor diye hatırlıyorum.
Bios'ta ayarı yok . Sizin bildiğiniz yazılım yok mu? Hızlıca halledemezsem helikopter gibi uçabilir bu bilgisayar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı