Casper Excalibur bilgisayar bozuldu

Lorena

Yoctopat
Katılım
16 Mayıs 2024
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba,
Eşimin Casper Excalibur oyun bilgisayarı bozuldu. Bilgisayara gece güncelleme gelmiş yapmış ve kapatmış. Sabahtan beri bilgisayar aşırı yavaş açılıyor ve açtıktan sonra 15 dk siyah ekran kalıyor öyle masaüstü geliyor. Bunu biraz Google'da gezinip Explorer hatası olarak öğrendim ama Görev Yöneticisi'ni ne yaparsak yapalım açamıyoruz. Tıklayınca çok uzun süre bekletiyor ve izin yok vs. Bir uyarı çıkıyor.
Bilgisayarı sıfırlamak istedik. Sıfırlama butonuna basınca ayarlar ekranı donuyor ve asla sıfırlamıyor. Yeniden başlatma seçenekleri gibi bir şey vardı. Onu denedik. Güncellemeleri kaldır, sistem geri yükleme, bilgisayarı sıfırlama gibi tüm seçenekleri denedik. Hepsinde bir sorundan ötürü kaldırılamadı yazdı.
Bilgisayar daha 35 günlük. Tek yaptığımız Steam'den oyun indirip oynamaktı. Bu sorunlar nasıl çözülür mutlaka servise mi vermeliyiz? Teknik anlamda hiçbir şeyden anlamıyoruz o yüzden bu kadar anlatabildim umarım anlayan birileri yardımcı olur...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@OmerBRN sorun değil siz de kusura bakmayın gerildim biraz.

Orijinal keyli evet. O keyi nereden bulacağımı da bilmiyorum
Keyi bulmanıza gerek yok. OEM key ise anakartı değiştirmediğiniz sürece kod çalışır. Eğer hangisi olduğunu bilmiyorsanız CMD'yi açıp slmgr -dli yazıp öğrenebilirsiniz diye biliyorum oem mi retail mı olduğunu.
 
1715877854470.png


Buna tıklasanız yeter. Bir de bilgisayarcılarda garanti bulursunuz USB.
 
Yeniden merhaba bu videoyu izliyorum bios için bir tuşa basmaktan falan bahsediyor ama bunları detaylı araştırmam gerekiyor mu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Onu da indireceksiniz ama onu buradan indirmeyeceksiniz USB aldıktan sonra Media Creation Tool otomatik indirecek şu an indirmenize gerek yok.
Bir de yukarıda attığım videoda iso dosyasını usb ye atın diyor o yüzden onu yeniden indirmeye başladım 6gb bir dosya
 

Yeni konular

Geri
Yukarı