Casper Excalibur bilgisayar bozuldu

Lorena

Yoctopat
Katılım
16 Mayıs 2024
Mesajlar
23
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba,
Eşimin Casper Excalibur oyun bilgisayarı bozuldu. Bilgisayara gece güncelleme gelmiş yapmış ve kapatmış. Sabahtan beri bilgisayar aşırı yavaş açılıyor ve açtıktan sonra 15 dk siyah ekran kalıyor öyle masaüstü geliyor. Bunu biraz Google'da gezinip Explorer hatası olarak öğrendim ama Görev Yöneticisi'ni ne yaparsak yapalım açamıyoruz. Tıklayınca çok uzun süre bekletiyor ve izin yok vs. Bir uyarı çıkıyor.
Bilgisayarı sıfırlamak istedik. Sıfırlama butonuna basınca ayarlar ekranı donuyor ve asla sıfırlamıyor. Yeniden başlatma seçenekleri gibi bir şey vardı. Onu denedik. Güncellemeleri kaldır, sistem geri yükleme, bilgisayarı sıfırlama gibi tüm seçenekleri denedik. Hepsinde bir sorundan ötürü kaldırılamadı yazdı.
Bilgisayar daha 35 günlük. Tek yaptığımız Steam'den oyun indirip oynamaktı. Bu sorunlar nasıl çözülür mutlaka servise mi vermeliyiz? Teknik anlamda hiçbir şeyden anlamıyoruz o yüzden bu kadar anlatabildim umarım anlayan birileri yardımcı olur...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam belki başka bir şey yüzünden vs. problem yaşamış olabilirim ama ben 30 40 liraya key almak bundan daha iyi diye düşünüyorum.
Olabilir hocam , tabi keyle etkinleştirmek de olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı