Casper Excalibur Black Friday'de indirime girer mi?

41leeprens

Hectopat
Merhaba arkadaşlar sizce Casper Excalibur serisinde Black Friday için beklemeye değer vakit var mıdır? Yani demek istediğim öyle çok büyük indirimler yapılıyor mu? Gaming laptoplar serisinde yoksa fiyat şişirip ardından fiyatı tekrar aynı düzeye mi çekiyorlar? Lütfen, kişisel bilgi birikiminiz benim için önemli.

Merhaba arkadaşlar sizce Casper Excalibur serisinde Black Friday için beklemeye değer vakit var mıdır? Yani demek istediğim öyle çok büyük indirimler yapılıyor mu? Gaming laptoplar serisinde yoksa fiyat şişirip ardından fiyatı tekrar aynı düzeye mi çekiyorlar? Lütfen, kişisel bilgi birikiminiz benim için önemli.
Üzerine ekleyip indirim yapıyorlar ona dikkat et onun dışında sorun olmaz halledersin şimdiden hayırlı olsun

Bence beklemeye değmez.
Beklerseniz doların düşüşünü bekleyebilirsiniz. O da düşerse tabii🤣

Marka fanboyluğu veya haterlğı yapmaya gerek yok bazı firmaların bazı laptopları iyi olabilir ancak kötü de olabilir bundan dolayı markaya güvenmemek gereksiz bence.
Casper kullanıcılarını çok üzdü dostum özellikle bilen bilir laptoplarında kullandigi anakartlar berbatti belkide şu an bunu duzeltti ama bu arkadaşın yaptigi haterlık degil casperin hatalarinin bedeli

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı