yigidd Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #1 Control center indirmiştim ama takıldı diye silip başka indirmeye karar verdim. Lakin kurulumda hata 1605 alıyorum ve kuramıyorum.
Control center indirmiştim ama takıldı diye silip başka indirmeye karar verdim. Lakin kurulumda hata 1605 alıyorum ve kuramıyorum.
crexy.ee Decipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 2.987 Çözümler 6 4 Mayıs 2025 #2 yigidd dedi: Control center indirmiştim ama takıldı diye silip başka indirmeye karar verdim. Lakin kurulumda hata 1605 alıyorum ve kuramıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam bende casper nirvana kullanıyorum bendede sorun oldu sonra açamadım birdaha yükleyip sildim olmadı bir süre sonra format attım ve otomatik yüklendi ve kullandım. Artı 0 Eksi
yigidd dedi: Control center indirmiştim ama takıldı diye silip başka indirmeye karar verdim. Lakin kurulumda hata 1605 alıyorum ve kuramıyorum. Genişletmek için tıkla... hocam bende casper nirvana kullanıyorum bendede sorun oldu sonra açamadım birdaha yükleyip sildim olmadı bir süre sonra format attım ve otomatik yüklendi ve kullandım.
KS KS yigidd Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #3 Hocam suan hic format atma seyi yok zaten yeni bilgisayar suanda atra kalan control center dosyalarini silip tekrar denicem Artı 0 Eksi
Hocam suan hic format atma seyi yok zaten yeni bilgisayar suanda atra kalan control center dosyalarini silip tekrar denicem