Casper Excalibur E238FIF-D alınır mı?

Arkadaşlar 1 hafta önce 180Hz Game booster aldım ve sorunlarından dolayı iade ettim.
Bu Casper Excalibur 200Hz Fast IPS alınır mı?

Link yok hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Casper monitör alınmaz bu da kanıtı bütçe söyleyin daha iyi öneriler yapılsın.

Açıkçası alınmaz diye bir şey yok bu monitörün aynısını kullanıyorum bende böyle bir sorun yok? Montaj hatası olabilir zemine de bağlı ghostingden çok şikayetçi bir kesim var bende şikayetçiyim fakat aldığım fiyatı (2800) göz önüne alırsak harika bir satın alımdı.

Açıkçası alınmaz diye bir şey yok bu monitörün aynısını kullanıyorum bende böyle bir sorun yok? Montaj hatası olabilir zemine de bağlı ghostingden çok şikayetçi bir kesim var bende şikayetçiyim fakat aldığım fiyatı (2800) göz önüne alırsak harika bir satın alımdı.
hocam çok kafamı ağrıttı bu monitör işi ama dediğiniz gibi iyi duruyor bide bunda şansımı deniyim bakalım

Hocam çok kafamı ağrıttı bu monitör işi ama dediğiniz gibi iyi duruyor bir de bunda şansımı deneyeyim bakalım.

Fiyatı bilmiyorum fakat dediğim gibi benim aldığım fiyata göre en iyi monitördendi açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı