Casper Excalibur E650 nasıldır?

HyperdoC

Centipat
Daha fazla  

Aynı özellikli kasalar 23bin TL'den başlıyor, sadece RAM 32 GB değil ve işlemci bir tık düşük ama yeterli. Özelleştirme yerinden de RAM arttırılabilir.

Hiçbir marka kasa alınmas MSI olsa dahi aşırı absürt fiyatlandırmalar biçiyorlar. Benim şahsi önerim hazır sistemlerdir

Kasa olarak bu.

Monitör olarak. Bunları önerebilirim

Son düzenleme:
Aynı özellikli kasalar 23bin TL'den başlıyor, sadece RAM 32 GB değil ve işlemci bir tık düşük ama yeterli. Özelleştirme yerinden de RAM arttırılabilir.
vatan bilgisayardan alıyoruz genelde orda bulabildiğim en iyi bu vardı toplama yapıncada hemen hemen aynı fiyat oluyordu

Hiçbir marka kasa alınmas MSI olsa dahi aşırı absürt fiyatlandırmalar biçiyorlar. Benim şahsi önerim hazır sistemlerdir

Kasa olarak bu.

Monitör olarak. Bunları önerebilirim
kasaya baktımda 32gb ramlı alcaz hem arada 2000 tl fark var sadece monitor olarak benim alcağım bi tık daha ucuz bide 200 hz daha iyi olmazmı

Bulduğunuz sistemi almayın derim.
önerebileceğiniz bi sistem varmı vatandan evkurdan teknosadan felan

kasaya baktımda 32gb ramlı alcaz hem arada 2000 tl fark var sadece monitor olarak benim alcağım bi tık daha ucuz bide 200 hz daha iyi olmazmı

senin önerebileceğin bi sistem varmı vatandan evkurdan teknosadan felan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kasaya baktımda 32 GB RAM'lı alacağız hem arada 2000 TL fark var sadece monitor olarak benim alacağım bir tık daha ucuz bir de 200 Hz daha iyi olmaz mı?

Önerebileceğiniz bir sistem var mı vatandan Evkur'dan Teknosa'dan falan.

Bu sistem AMD R5 7500F - RTX 4060 8G OC - A620M H - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da kasası Thermaltake kasa yapılıp (aynı marka model) +16 GB RAM daha ekleyebilirsiniz bu sistem attıgınız excaliburadan kat ve kat daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı