Casper Excalibur E650 nasıldır?

Markası bilinmeyen ürünlere bulaşmayın hocam attığım R25i dikey modda geçilebiliyor.

İşlemci olarak bu daha mı iyi.

Evet hem işlemci performans hem DDR5 bir anakart RAM'leri de daha performanslı ve yeni çıkan güncel bir model Excalibur DDR 4 kullanıyor.

Markası bilinmeyen ürünlere bulaşmayın hocam attığım R25i dikey modda geçilebiliyor.

Evet ve DDR5 anakart RAM'leri daha performanslı ve yeni çıkan güncel bir model Excalibur DDR 4 kullanıyor.
tamamdır hocam monitor olarak sizin attığınızı alcam kasa olarak ram ve beyaz kasa alırsam kaça patlar tahminen

Tamamdır hocam monitor olarak sizin attığınızı alacağım kasa olarak RAM ve beyaz kasa alırsam kaça patlar tahminen.

RAM aynı model RAM XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (1x16GB) Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Eyer beyaz bir kasa alacaksanız o attığım DDR5 sistemdeki kasayı değiştirmeden bu kasayı alın bunu taktırırsınız kaliteli PSU(güç kaynağı) olan beyaz bir kasa.

Attığım DDR 5 sistem:AMD R5 7500F - RTX 4060 8G OC - A620M H - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Toplam 39.310
Ben olsam siyah kasayı seçerdim hocam ama sizin kişisel tercihiniz.

Bütçen fazla yüksek değil ise 23 bin TL'lik RTX 4060'lı kasayı al geç. Oyun kısmında da asla üzmez. Herkes alıyor bu kasaları.
bütçe olarak 40000 e kadar çıkabilirim

RAM aynı model RAM XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (1x16GB) Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Eyer beyaz bir kasa alacaksanız o attığım DDR5 sistemdeki kasayı değiştirmeden bu kasayı alın bunu taktırırsınız kaliteli PSU(güç kaynağı) olan beyaz bir kasa.

Attığım DDR 5 sistem:AMD R5 7500F - RTX 4060 8G OC - A620M H - 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Toplam 39.310
Ben olsam siyah kasayı seçerdim hocam ama sizin kişisel tercihiniz.
tamamdır hocam sağol

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı