Casper Excalibur E83Z alınır mı ?

C-A-S-P-E-R harfleri yan yana geliyorsa alma.

Ayrıca ekran kartı MSI GTX 1070, ram ler Crucial Ballistix, Anakart arkadaşın dediği gibi Tomahawk.

Bu önyargı değil gerçek, hiçbir masaüstünü hazır almayın, parçaları alın toplatın. Ama Casper pişmanlıktır bu GERÇEK.
C-A-S-P-E-R harfleri yan yana geliyorsa alma.

Anlatamıyorum galiba, sadece kasanın dışında olan Casper yazısı Casper a ait. Casper la alakalı bir şey yok, tamamen toplama bir kasa tabiri caizse.

Tabiki toplama bilgisayar daha iyi, zaten alınsın demiyorum.

Zaten laptopları da casper'a ait değil. Onlar da toplama. Casper'a ait olan şey dandiklik.

Anlatamıyorum galiba, sadece kasanın dışında olan Casper yazısı Casper a ait. Casper la alakalı bir şey yok, tamamen toplama bir kasa tabiri caizse.

Tabiki toplama bilgisayar daha iyi, zaten alınsın demiyorum.
Sütten ağzı yananları duyduğum için yoğurdu yemiyorum.

Casper in her hangi bir ürününü alın, almayın. Beni ilgilendirmez. Ha sorarsanız almayın derim. Demek istediğim şey, arkadaşın bahsettiği kasa da Casper a ait hiç bir şey yok. Herkes atıp tutmuş kesin söyle anakarttır böyle ekran kartıdır diye. Araştırıp etmeden kimseye yanlış bilgi vermeyin.

Power en önemli parça, PC'yi bile yakabilir. FSP(frisby) kullanmış.

Nerden anladın? O linkte MSİ yazmıyor.
Tomahawk ismini MSİ'den başka kullanan firma varmı? Ayrıca benim attığım linkten kasanın resmine dikkatli bakınca MSİ logosu gözüküyor.

Power en önemli parça, PC'yi bile yakabilir. FSP(frisby) kullanmış.
FSP ile Frisby aynı marka değil yanlız. FSP kaliteli markadır. Çamur atmaktan başka birşey yapmıyorsunuz şuan.

Son düzenleme:
Yapmaa. Bu site Casper alıp da feryat eden insanlarla dolu. Tabi Casper fanboy değilsen alma.

Hocam ayıpsın. Ben de kullanıyorum Pegatron abi müthiş. Dumanlar yükseliyor.
Tabi canım... Biliriz Pegatron reisi... Az çektirmedi bize...

Pegatron meselesi mizahdı. Yoksa ben de biliyorum, bazı modellerde de Gigabyte kullanıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…