Casper Excalibur E83Z alınır mı ?

Casper Excalibur E83Z alınır mı ? Arkadaşlar bu bilgisayarı almayı düşünüyorum sistemdeki donanımlar istediğim gibi(GTX 1070, i7 6700k, 16GB DDR4 RAM, 2TB hardisk+240GB SSD vs) üstelik windows 10 kurulu olarak geliyormuş. Fiyatı 6200 TL. Kendim toplamaya kalktığımda zaten bu fiyata ulaşıyorum. Ayrıca içinde custom sıvı soğutması var bu bana baya cazip geldi.(Ayrıca win10 benim için çok iyi piyasada 400 TL ne de olsa.) Peki almamamı öneriyorsanız bu fiyata nereden bu donanımlara yakın olan bir sistem almam gerek ? (Ürünü burada buldum: Casper Excalibur E83z.670k-b310p-v Oyun Serisi Masaüstü Pc - n11.com )
C-A-S-P-E-R harfleri yan yana geliyorsa alma.

Bu önyargı değil gerçek, hiçbir masaüstünü hazır almayın, parçaları alın toplatın. Ama Casper pişmanlıktır bu GERÇEK.
C-A-S-P-E-R harfleri yan yana geliyorsa alma.

Anlatamıyorum galiba, sadece kasanın dışında olan Casper yazısı Casper a ait. Casper la alakalı bir şey yok, tamamen toplama bir kasa tabiri caizse.

Tabiki toplama bilgisayar daha iyi, zaten alınsın demiyorum.

Casper in her hangi bir ürününü alın, almayın. Beni ilgilendirmez. Ha sorarsanız almayın derim. Demek istediğim şey, arkadaşın bahsettiği kasa da Casper a ait hiç bir şey yok. Herkes atıp tutmuş kesin söyle anakarttır böyle ekran kartıdır diye. Araştırıp etmeden kimseye yanlış bilgi vermeyin.

Nerden anladın? O linkte MSİ yazmıyor.
Tomahawk ismini MSİ'den başka kullanan firma varmı? Ayrıca benim attığım linkten kasanın resmine dikkatli bakınca MSİ logosu gözüküyor. :)

Power en önemli parça, PC'yi bile yakabilir. FSP(frisby) kullanmış.
FSP ile Frisby aynı marka değil yanlız. :DFSP kaliteli markadır. Çamur atmaktan başka birşey yapmıyorsunuz şuan.

Son düzenleme:
Yapmaa. Bu site Casper alıp da feryat eden insanlarla dolu. Tabi Casper fanboy değilsen alma.:)

Hocam ayıpsın. Ben de kullanıyorum Pegatron abi müthiş. Dumanlar yükseliyor.:)
Tabi canım... :D Biliriz Pegatron reisi... Az çektirmedi bize...

Tomahawk ismini MSİ'den başka kullanan firma varmı? Ayrıca benim attığım linkten kasanın resmine dikkatli bakınca MSİ logosu gözüküyor. :)

FSP ile Frisby aynı marka dğil yanlız. :DFSP kaliteli markadır. Çamur atmaktan başka birşey yapmıyorsunuz şuan.
Pegatron meselesi mizahdı. Yoksa ben de biliyorum, bazı modellerde de Gigabyte kullanıyorlar. (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı