Valla Casper'a asla güvenmem. Resimler bile bir yerde farklı, bir diğerinde farklı. 6400 TL'ye sıvı soğutmalı, GTX 1070'li PC satabiliyorsa helal olsun. Öküzün altında buzağı aramamak elde değil. Alın bakalım içinden ne çıkacak.
Valla Casper'a asla güvenmem. Resimler bile bir yerde farklı, bir diğerinde far bu buklı. 6400 TL'ye sıvı soğutmalı, GTX 1070'li PC satabiliyorsa helal olsun. Öküzün altında buzağı aramamak elde değil. Alın bakalım içinden ne çıkacak.
Yiğidi öldür hakkını yeme diyelim bu sefer harbiden dandik markalar kullanmamışlar. Altta GTX1080 modelini incelemişler. Ben yinede parası olan toplamakla uğraşmak istemeyen bu kazık fiyata alır diyeyim.
Yiğidi öldür hakkını yeme diyelim bu sefer harbiden dandik markalar kullanmamışlar. Altta GTX1080 modelini incelemişler. Ben yinede parası olan toplamakla uğraşmak istemeyen bu kazık fiyata alır diyeyim.
Tamam o iyi olabilir ama, bizim bakkalarda da suç var. Adam 6200Tl'lik PC koyuyor, sıvı soğutma fotoğraflı tanıtım yapıyor. Sende gidip alacaksın. Bu ne diyeceksin. Kazık bir marka.
Casper'ın belli bir sitesi bile yok gerçekleri öğrenebileceğimiz. Var mı? Resmi sitesi bulamadım. 6000 TL'lik PC'de sıvı soğutma olacağına imkan vermiyorum.
Arkadaşlar anlamıyorum şu Casper alınmaz diye ezbere konuşanları bi inceleyin bakın parçalara bileşenleri bir inceleyin yahu bence gayet iyi bir bilgisayar ki neden alınmasın bu sistem?
SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi