Casper Excalibur E83Z alınır mı ?

Tomahawk ismini MSİ'den başka kullanan firma varmı? Ayrıca benim attığım linkten kasanın resmine dikkatli bakınca MSİ logosu gözüküyor. :)

FSP ile Frisby aynı marka dğil yanlız. :DFSP kaliteli markadır. Çamur atmaktan başka birşey yapmıyorsunuz şuan.

Valla Casper'a asla güvenmem. Resimler bile bir yerde farklı, bir diğerinde farklı. 6400 TL'ye sıvı soğutmalı, GTX 1070'li PC satabiliyorsa helal olsun. Öküzün altında buzağı aramamak elde değil. Alın bakalım içinden ne çıkacak.

Casper E83Z.670K-B310P-V Intel Core i7 6700K 4.0 GHz 16GB Fiyatı

Resimler bile tam net değil, bu kart MSİ mı? Bunda sıvı soğutma da yok. Kafa karışıklığı yaratıyor, on tane model, kesin içinde hıyar çıkacak.

Valla Casper'a asla güvenmem. Resimler bile bir yerde farklı, bir diğerinde far bu buklı. 6400 TL'ye sıvı soğutmalı, GTX 1070'li PC satabiliyorsa helal olsun. Öküzün altında buzağı aramamak elde değil. Alın bakalım içinden ne çıkacak.

Casper E83Z.670K-B310P-V Intel Core i7 6700K 4.0 GHz 16GB Fiyatı

Resimler bile tam net değil, bu kart MSİ mı? Bunda sıvı soğutma da yok. Kafa karışıklığı yaratıyor, on tane model, kesin içinde hıyar çıkacak.

Vallahi şunu diyeyim. Casper dan çok çekmiş biri olarak o markanın kapısından geçmem.

Yani görteriş meraklıları alabilir ama burada yok MSİ yok FSP yok şu yok bu tartışmasına gitmeyin.

Casper işte...

Casper fanboyları geldi.

Ama tamam o serisi güzel olabilir ama genellikle 1000 4000 tl arası olanlarında dandik şeyler kullanıyorlar.

Casper almayın ya bu kadar basit işte. Çok ısrarcıysan al Vatan'a kaç defa gideceğini sen sayarsın.

Neden Casper alınmaz? Bu yazıyı okuyun.

Yiğidi öldür hakkını yeme diyelim bu sefer harbiden dandik markalar kullanmamışlar. Altta GTX1080 modelini incelemişler. Ben yinede parası olan toplamakla uğraşmak istemeyen bu kazık fiyata alır diyeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yiğidi öldür hakkını yeme diyelim bu sefer harbiden dandik markalar kullanmamışlar. Altta GTX1080 modelini incelemişler. Ben yinede parası olan toplamakla uğraşmak istemeyen bu kazık fiyata alır diyeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bir başka konuda da geçmişti bu kasa. Ve @er36po ile konuşmuştuk.

Cidden iyi kasa ama Casper olması düşündürüyor. Yani parası olan, gösteriş ve sıvı soğutma isteyen için ideal.

Ama benim gibi ''Evladiyelik'' sistemciler için iyi değil. (y)

Screenshot_1.png

Tamam o iyi olabilir ama, bizim bakkalarda da suç var. Adam 6200Tl'lik PC koyuyor, sıvı soğutma fotoğraflı tanıtım yapıyor. Sende gidip alacaksın. Bu ne diyeceksin. Kazık bir marka.

Casper'ın belli bir sitesi bile yok gerçekleri öğrenebileceğimiz. Var mı? Resmi sitesi bulamadım. 6000 TL'lik PC'de sıvı soğutma olacağına imkan vermiyorum.

Arkadaşlar anlamıyorum şu Casper alınmaz diye ezbere konuşanları bi inceleyin bakın parçalara bileşenleri bir inceleyin yahu bence gayet iyi bir bilgisayar ki neden alınmasın bu sistem?

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı