Casper Excalibur E83Z alınır mı ?

Casper uyduruk yapmış olabilir fakat her kalıp bir değil. Fırından çıkan her işlemci farklıdır. Ayrıca sistem gayet güzel tek sıkıntısı ekran kartı markası okadar. Siz bırakın ekran kartını 1500 TL' ye sadece işlemci bloğu vs. geliyor (GPU hariç.)

Casper uyduruk yapmış olabilir fakat her kalıp bir değil. Fırından çıkan her işlemci farklıdır. Ayrıca sistem gayet güzel tek sıkıntısı ekran kartı markası okadar. Siz bırakın ekran kartını 1500 TL' ye sadece işlemci bloğu vs. geliyor (GPU hariç.)

Amazon.com: MSI GAMING GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X DirectX 12 VR Ready (GeForce GTX 1080 SEA HAWK EK X): Computers & Accessories

Amazon.com: Nhowe DIY Water Cooling Kit With CPU Water Block Flow Meter 120p Radiato Water Pump Tank Etc: Computers & Accessories

3425 TL Ekran Kartı (MSI SEAHAWK X)
1450 TL İ7 6700K 4.0 Ghz
700 TL Z170A GAMİNG PRO CARBON MSI
450 TL CORSAİR BEYAZ LED 3000 Mhz RAM
200 TL HDD 1 TB
350 TL SSD
200 TL AEROCOOL KASA
250 TL 600W 80+ BRONZE GÜÇ KAYNAĞI
+

Buna karşılık 1500 TL custom water cooling eklenirse 8525 TL yapar. Ama Casper 8150 TL ve Kasa gibi birçok bileşen daha kaliteli. ;)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-12-06-22-16-58.png
    Screenshot_2016-12-06-22-16-58.png
    119,2 KB · Görüntüleme: 116
Ekran Alıntısı.JPG

İlk yorumu okuyun! Klasik Casper sahtekarlığı. Bana Casper'ı anlatmayın. Bu fiyata olmaz.

Resmi sitesinde bile GTX 1080,GTX 1070,GTX 1060, YAZIYOR AYNI MODELDE ŞANSINIZA NE ÇIKARSA ARTIK. KURA ÇEKİP GÖDERİYORLAR HERALDE.:sustum:

Casper Excalibur

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
CasperStore'a göz attım, ürünlerin donanımı belli değil. 8.000 TL olan sistem ile 11.000 TL olan sistemin arasında tek fark +240 GB SSD hafızası. Bu durum dışında ilk kez doğru donanımları tercih etmişler. Technopat izlemiş olabilirler, aynı donanımlar tercih edilmiş :D

Anakart: MSI Z170A Tomahawk
İşlemci: Intel i7 6700K
RAM: Crucial Ballistix DDR4 16/32 GB 2666 MHz
Ekran kartı: NVidia GTX 1060/1070/1080 (Referans tasarım)
SSD ve HDD belirtilmemiş ancak HDD 7200 RPM. Casper için şaşırtıcı bir tercih.
Güç kaynağı Casper'ın kendi yapımı.

@er36po Hocam kusura bakmayın ama, diğer tartışmada 12000 TL sıvı soğutmaya para harcadığınızı yazmışsınız. Uğraşmak güzel ben de severim ama o paraya Compresörlü gazlı soğutma sistemi kurulmaz mı? naptınız.:eek: Olmadı 1000 TL'ye buzdolabı alırım. Kasayı buzluğuna yerleştirim. 5 Ghz mi dersin, 10 Ghz mi Allah ne verdiyse. Ama gerçekten şaşırdım. Ah bende para olsa ne uğraşırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU vb. parçalara da bakamak lazım. Casper sevmesem de yorumlar o kadar saçma yapılmış ki Casper'i savunuyormuş gibi görünebilirim(Öyle değilim).
Kesinlikle alınmaz demiş. Yav adam emin değil ya da bilmiyor ki soruyor. Bi açıklama yap. Ki muhtemelen açıklama yapacak donanıma da sahip değil.
Soruyu soran arkadaşa dönersek,
Sitede bir sürü kasa toplama rehberi var. Yerinde olsam öyle yapardım. Pişman olmazsın. Mesela SSD'yi normal bi marka alacağına Samsung 950 Pro SSD Al. İşlemcin veya RAM'in maksimum performansını alırsın. Güzel 3000 mhz bi RAM al ki ilerde ekleme yaparken maliyet artmasın mesela. Ama bunları Casper'da yapamazsın. Sonuçta 6200 TL paradan bahsediyorsun. Bence emek ver kendin topla. Yok ben kendim toplayınca çok para gidiyor diyorsan fiyatı çok uygun geliyorsa bu saydığın özellikler de sana tüm oyunlarda bayram ettirir buna emin ol. Ben elimden geldiğince bilgilerimi paylaştım seçim senin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı