Casper Excalibur Flat 23.8" monitörde ölü piksel var

halil465

Picopat
Daha fazla  
Monitör
excalibur flat 23.8''
Herkese merhaba, öncelikle. Monitörümde (Casper Excalibur flat 23.8") ölü pikseller var. ilk aldığım zamanlarda yoktu veya çok az vardı emin değilim. Fakat son zamanlarda daha fazla dikkatimi çekti. Alalı neredeyse 9 ay oldu, garantisi devam ediyor kutusunu attım. Neden daha önce bununla uğraşmadığımı soracak olanlar arkadaşlara cevabım ise okul, zaman vs. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, öncelikle. Monitörümde (Casper Excalibur flat 23.8") ölü pikseller var. ilk aldığım zamanlarda yoktu veya çok az vardı emin değilim. Fakat son zamanlarda daha fazla dikkatimi çekti. Alalı neredeyse 9 ay oldu, garantisi devam ediyor kutusunu attım. Neden daha önce bununla uğraşmadığımı soracak olanlar arkadaşlara cevabım ise okul, zaman vs. Ne yapmalıyım?
hocam ya darbe almıstır yad yanlıs kullanım sonucu

Herkese merhaba, öncelikle. Monitörümde (Casper Excalibur flat 23.8") ölü pikseller var. İlk aldığım zamanlarda yoktu veya çok az vardı emin değilim. Fakat son zamanlarda daha fazla dikkatimi çekti. Alalı neredeyse 9 ay oldu, garantisi devam ediyor kutusunu attım. Neden daha önce bununla uğraşmadığımı soracak olanlar arkadaşlara cevabım ise okul, zaman vs. ne yapmalıyım?

Ölü piksel sonradan oluşmaz, garantiyle ilgili sorun yaşamazsanız garantiye yollayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı