Monitörde ölü piksel var

Gidip 5000-6000 verdiğin ürünü temiz sorunsuz istemen gayet normal hocam ne demek abartı?
Arkadaş uğraşılmaz demiş haksızda değil bende de aldığım laptopta vardı çok takılacak bişey değil diye düşünüyorum bende ama değişim hakkınız olabilir tabi (markadan markaya değişiyor kimi marka 3ten fazla ise değişim yapıyor).

Arkadaşlar Gigabyte monitör aldım İtopya'dan sadece burada nokta var. Bu ölü piksel mi?

Evet ölü piksel sonradan çoğalabiliyor bazen iade ediliyorsa etmeni tavsiye ederim. 1 tanesi oyun esnasında falan rahatsız etmiyor ama mesela bende ölü piksel değil de virgül şekilli deterjanla da çıkmayan o kılıkta bir şey var leke değil herhalde. İnternette gezerken falan göze çarpıyor bazen. Ama sayısı çoğalırsa tilt ediyor birazcık.

Arkadaşlar tabii ki rahatsız ediyorsa iade etsin, ben rahatsız etmiyorsa iadeyle uğraşmasın dedim, çünkü gönderirken 3-4 gün bekliyorsun bir 3-4 gün de onların yapması 2-3 hafta süren bir işlem. Benim monitörde ölü piksel var bir tane 2 yıldır sıkıntısız çoğalma olmadan kullanıyorum.

Arkadaşlar tabii ki rahatsız ediyorsa iade etsin, ben rahatsız etmiyorsa iadeyle uğraşmasın dedim, çünkü gönderirken 3-4 gün bekliyorsun bir 3-4 gün de onların yapması 2-3 hafta süren bir işlem. Benim monitörde ölü piksel var bir tane 2 yıldır sıkıntısız çoğalma olmadan kullanıyorum.
iade süreci içersinde kullanıcam artış olmazsa bende tutucam

Zamanla artabiliyor hocam o yüzden önem vermekte fayda var.

Laptopu 2015'de falan almıştım zamanın en iyilerinden ASUS'un , 950M ekran kartlı modeli o zamanlar iyiydi yani onda vardı ölü piksel 1 tane ve öyle kullandım artmadı, sonra laptopu sattım alan kişide rahatsız olmadı. Tabii elektronik biraz da şans işi evet ölü piksel çıktığı için çok şanslı olmasamda artmadı veya 1'den fazla değildi.

Çok abartılan bir olay, ben sonradan fark ettim iade hakkım dolmuştu ama çok rahatsız etmiyor. Uğraşmaya değmez, yine siz bilirsiniz.
Övmedim, uğraşmaya değmez dedim.
Hiç uğraştınmı ki değip deymeyeceğini biliyorsun? 2 kere sipariş ettim ölü piksel çıktı. Eğer acil işin yoksa uğraşmaya değer.

iade süreci içersinde kullanıcam artış olmazsa bende tutucam
İade edin direkt hocam. Tam parasını vermişsiniz, ayıplı ürün kullanıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı