Casper Excalibur G500 anakart değişimi

Merhabalar Casper Excalibur G500 cihazımın anakartı kısa devre yaptı ve değişmesi gerekiyor ama hiçbir yerde bulamıyorum. Anakartımı nereden bulabilirim yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar Casper Excalibur G500 cihazımın anakartı kısa devre yaptı ve değişmesi gerekiyor ama hiçbir yerde bulamıyorum. Anakartımı nereden bulabilirim yardım eder misiniz?

Bence direkt bilgisayarınızı değiştirin anakart değiştirmek için galiba 5000 6000 TL gibi para istiyorlar.

Bence direkt bilgisayarınızı değiştirin anakart değiştirmek için galiba 5000 6000 TL gibi para istiyorlar.

Teknik servis ile konuştunuz mu?

Konuştum ürünü gönderin servisimiz yapar dediler bir ücret karşılığında. Farklı bir anakartçıya sorduğumda ise 1000tl civarı olur ama 2-3ay sürer dedi güvenmelimiyim sizce

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı