Casper Excalibur G750 Sürücüleri Casper Destek Sitesinde Yok!

cetinodinson

Kilopat
Casper resmi sitesi destek bölümünde sürücülerin sadece adı listelenmekte. Hiçbir şekilde tıklanamıyor. 4 gündür bu durum bu şekilde ve hergün arama yapmama rağmen hiçbir şekilde çözülmüyor. Aksıne bazı sitelere yazdığım şikayetleri siliyorlar sadece. Gerçekten anlam veremiyorum. Bu ürün casperin en güçlü dizüstü makinesi. Tarafıma verilen tek yanıt ha geldi ha gelecek. Çocuk kandırıyorlar sanki.

r5aN23.gif

O modele özel whatsapp destek grubu vardı numarayı hatırlamıyorum Casper Excalibur kullananlardan bilgi alabilirsin.

Casper'ın hala düzgün bir firma olmadığının bir kanıtı daha. Ben aynı yeri açmaya çalıştığımda sadece kullanım kılavuzu var. Cihaz seri no yazıp da mı o kısma eriştiniz? Öyle değil ise o kısmı yazmayı deneyin ya da aşağıdaki canlı sohbet ile iletişime geçin. O da işe yaramaz ise donanım kimliği ile sürücülerinizi bulmaya çalışın.

O modele özel whatsapp destek grubu vardı numarayı hatırlamıyorum Casper Excalibur kullananlardan bilgi alabilirsin.
Her koldan ulaşmayı denedim. Ordan aldığım son mesajı olduğu gibi aktarıyorum size.
"Daha sonra tekrar denemenizi öneririz."
Casper'ın hala düzgün bir firma olmadığının bir kanıtı daha. Ben aynı yeri açmaya çalıştığımda sadece kullanım kılavuzu var. Cihaz seri no yazıp da mı o kısma eriştiniz? Öyle değil ise o kısmı yazmayı deneyin ya da aşağıdaki canlı sohbet ile iletişime geçin. O da işe yaramaz ise donanım kimliği ile sürücülerinizi bulmaya çalışın.
Sadece seri numaramı yazmadım. Aynı zamanda büyüteç simgesine bir kaç kez(!) basmam gerekti. Sadece seri numara yazmamız yetmiyor aynı zamanda saniye başına düşen tık hızımıza bakıp sürücülere ulaşmaya hak kazanmamız gerekiyor sanırım. Öneriniz için teşekkür ederim bu arada, sinirim size değil.
Casper canlı destek servisinden yardım almayı denediniz mi?
Evet. Sohbet bölümünde sadece robot var maalesef.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı