Şimdi sizden sorumu sadece bu bilgisayarı kullanan veya kullanmış üyelerin yanıtlamasını istiyorum. Ben hayatımda ne Casper kullandım ne de kullanan bir arkadaşım oldu. Casper hakkında da kimisi çok iyi diyor, kimisi kullanmadım ama asla alma diyor. Bu cihazı tecrübe etmiş birileriyle konuşmak istiyorum artık. Excaliburlar'ın kasa kalitesi, ısınma sorunu vb nedir, nasıldır? 7,500 küsur liraya değer mi?
Benimde 4 tane arkadaşım bu seriden kullanıyor. A serisi kullanan arkadaşımda sizin dediğiniz değerler oluyor fakat Fx serisi kullanan arkadaşlarımda 90 derecenin üstüne çıkmıyor.
Isınma sorunu var. Arkadaşım termal macununu yenileyip kasasını temizlemem için getirdi. MX4 bile fayda etmedi yükte 85-90 derece. LoL gibi sistem istemeyen bir oyunda bile 70’i geçiyor nasıl bir oyuncu bilgisayarı anlamadım.
Benimde 4 tane arkadaşım bu seriden kullanıyor. A serisi kullanan arkadaşımda sizin dediğiniz değerler oluyor fakat Fx serisi kullanan arkadaşlarımda 90 derecenin üstüne çıkmıyor.
Hocam sırf oyun oynasam düşünmeden alacağım modeller var ama okula git gel de yapacağım. Ayrıca bir yanlışınız var galiba, 100 gram fark var. Yine de çok değil ama...