Casper Excalibur G770-9300-b5h0X laptopun iki fanından biri yavaş dönüyor

Veathalorien

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i5-9300H CPU,GTX 1050 Ti, 16 Gb RAM
Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta bahsettiğim marka ve modeldeki laptopumun iki fanından biri daha yavaş dönüyor ve oldukça gürültülü çalışıyor (gürültüsü traktör sesi gibi). Fanları ve laptopumun içini temizlediğim halde sorun bir süredir devam ediyor. Ben de bu fanı nasıl düzeltebileceğimi merak ediyorum. Benzer bir sorunla karşılaşan arkadaşlardan yardım istiyorum. Daha önce bir arkadaşım kontak sprey sıkarsam düzeleceğini söyledi ama emin olamadım.

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Başlıkta bahsettiğim marka ve modeldeki laptopumun iki fanından biri daha yavaş dönüyor ve oldukça gürültülü çalışıyor (gürültüsü traktör sesi gibi). Fanları ve laptopumun içini temizlediğim halde sorun bir süredir devam ediyor. Ben de bu fanı nasıl düzeltebileceğimi merak ediyorum. Benzer bir sorunla karşılaşan arkadaşlardan yardım istiyorum. Daha önce bir arkadaşım kontak sprey sıkarsam düzeleceğini söyledi ama emin olamadım.

Teşekkürler.
Hocam benimde aynı 1 tane fan sarhoş gibi dönüyor.

Kablo çarpıyor olabilir. Emin oldunuz mu?

Evet, fanları temizlerken dikkat ettim fanın içerisindeki rulman takılıyor olabilir diye düşünüyorum ama fanı açıp rulmana ulaşacak yeterli teknik bilgim yok. YouTube üzerinde de detaylı bir açıklama videosu bulamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı