Casper Excalibur G770 alınır mı?

Tabletlerini aldım kullandım 2017'de hala duruyor. Lakin malzeme kalitesi kötü ve şarj portu sıkıntı yapmakta.

Boş boş fanboyluk yapmayın. Firma iğrenç. Konu sahibi bence almasın asla.

Umrumda değil ben Casper'ın fan boyu değilim evet firima berbattı aşırı hem de 160 dereceye çıkan laptopum var ekran kartı yanmıştı onunda ama o eskidendi tablettleri telefonları da berbat ona bir şey diyemem ama garanti ve laptopları na bir şey dettirtmem.

Zaten şarj makinesize takılı olacak performans %50 düşer.

Üstelik ömür boyu macun ve donanım bakımı ucretsiz Excalibur'da.

160 derece mi? Hissetmediniz mi sıcaklığı en kötü yanık kokusunu. Otomatik kapanması gerekmiyor mu?

Ben fanboylar ile daha fazla tartışmak istemiyorum. Konu sahibi o zaman bu fanboyların sözünü dinlesin, gitsin alsın. Sonuçta ben neyim ki koskoca mükemmel ötesi ürünler yapan firmaya çamur atıyorum (!).

Casper'ın benim gözümde Turbox, Izoly gibi firmalardan farkı yoktur.

Konu sahibinin sorusuna gelirsem, firmanın ürünleri kötü. Cidden pişman olursunuz. Dış ve iç malzeme kalitesi çok kötü.

O laptop yerine bunları alabilirsiniz:

160 derece mi? Hissetmediniz mi sıcaklığı en kötü yanık kokusunu. Otomatik kapanması gerekmiyor mu?
Sallıyorlar hocam laptoplar kendini 95 dereceyi görünce kapatır.
Monster alınmaz menteşe sıkıntısı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…