Çözüldü Casper Excalibur G770 formattan sonra tüm oyunlar 5 FPS oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Umuty7

Hectopat
Daha fazla  
Normal bir FPS düşüşü değil GTA 5'inden Half-Life 1E kadar tum oyunlar 5 FPS'de calışıyor. Formattan önce böyle değildi ayrıca NVIDIA Denetim Masası yüklü olduğu halde Microsoft Store'den bildirim geliyor yükleyin diye bildirime tıkladığımda sisteminiz karşılamıyor diyor. Ne yapmalıyım?

Çözüm
hangi windows sürümünü yüklediniz ?

Driverla ilgili bir sorun oluşmuş gibi ekran kartı driverını silin DDU ile ve driverı yeniden yükleyin.

GeForce uygulaması üzerinden driverı gücellemiştim DDU dediğiniz şey ne oluyor tam olarak zahmetli bir işlem mi?

Yo hiç zahmetli değil uygulamayı kuruyorsunuz kurarken sadece Windows'un otomatik bir şekilde sürücüleri güncellemesine izin verme seçeneğini tikliyorsunuz. Nereden yapacağım demeyin o zaten açıldığında özellikler gibi bir ekran açar ve oradan en alttaki seçeneklerden birisi. Sonrasında ise bir ekran gelir. Bahsettiğim ekran görseldeki ekran oradan grafik kartı diyeceksiniz ve temizledikten sonra yeniden başlat diyeceksiniz o zaten yapar işlemi işlem sırasında görüntü gidip gelebilir silindiğini gösterir.

Dosya Ekleri

• 1723982325606.png
    91,6 KB · Görüntüleme: 29
Hangi Windows sürümünü yüklediniz?

Windows 10 kurdum USB ile yeniden kurmak istediğimde boot kısmında USB görmüyor bir şeyleri devre dışı bırakmak gerekiyormuşs boot menüden ama devre dışı bırakacağımız secenek yok baktım bulamadım ne yapacağım hiçbir şey oynayamıyorum.

media creation tool ile yazdırdınız değil mi ?
Aynı olay bende de oldu.
bu isoyu yazdırın.

hayır gerekmiyor.

Geforce uygulaması üzerinden driverı gücellemiştim DDU dediğiniz şey ne oluyor tam olarak zahmetli bir işlem mi?
değil.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uygulamayı kurdum zararlardan biz sorumlu değiliz tarzı bir metin geldi ne yapmam gerekiyor ben fazla anlamıyorum daha da kötü bir hale getirmeyim PC'yi.

Elimde USB var ISO falan hazır olan ama boot kısmında görmüyor ne yapmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…