Normal bir FPS düşüşü değil GTA 5'inden Half-Life 1E kadar tum oyunlar 5 FPS'de calışıyor. Formattan önce böyle değildi ayrıca NVIDIA Denetim Masası yüklü olduğu halde Microsoft Store'den bildirim geliyor yükleyin diye bildirime tıkladığımda sisteminiz karşılamıyor diyor. Ne yapmalıyım?
İşte windows update adamım. Bulunmaz bir nimet.
Oyunlarınız orjinalse hiçbir şey yapmanıza gerek yok.
Değilse d diskini defender dışlamalar bölümüne ekleyin.
Aynı da usb ye yazdırmış rufus işte. Dosyaların hepsini seçip özellikler der misin boyutu kaç gb? 6.28gb sa sıkıntı yok. Zaten windows 10 kuruyoruz sadece güncel sürüm.
Ben yanlış anlamışım değiştirilme tarihlerine bakın bunlar doğru dosyalar. USB'yi çıkarıp ön yükleme ekranında mı takayım yoksa takılı mı dursun. Ve bu işlem ne kadar sürer malumunuz biraz sonra Beşiktaş'ın maçı var eğer uzun sürecekse maçtan sonra yapayım.
Ben yanlış anlamışım değiştirilme tarihlerine bakın bunlar doğru dosyalar. USB'yi çıkarıp ön yükleme ekranında mı takayım yoksa takılı mı dursun. Ve bu işlem ne kadar sürer malumunuz biraz sonra Beşiktaş'ın maçı var eğer uzun sürecekse maçtan sonra yapayım.
o kadar uzun sürmez bjk maçı 21.45 de.
Bakın bunlar benim usbdeki dosyalar.
Bir sorun yok yani sadece boyutu kontrol edin yeter.Usb nin içine wifi driver atabilirsiniz sorun olmaz.
O kadar uzun sürmez BJK maçı 21.45 de.
Bakın bunlar benim USB'deki dosyalar. Eki Görüntüle 2287932
Bir sorun yok yani sadece boyutu kontrol edin yeter.
İ USB'nin içine Wi-Fi driver atabilirsiniz sorun olmaz.
Boot menüsüne F12 ile giriliyormuş bu arada.
Oradan flashı seçip kurulum yapabilirsniz.
Böylece kurulumun 2. aşamasında usb yi çıkarıp takmanıza gerek kalmaz.
Böylece kurulumun 2. aşamasında USB'yi çıkarıp takmanıza gerek kalmaz.
İşlem ne durumda.
Maksimum 10 dk sürer.
Bu video size Windows kurulumu için yardımcı olur.
Böylece kurulumun 2. aşamasında usb yi çıkarıp takmanıza gerek kalmaz.
Şimdi diskler çıktı karşıma 900GB olan HDD 500GB olan SSD ben SSD'ye kuruyorum sistem ve kurtarma diye 80 MB civari dosyalar var onlar nedir bu aşamada extra bir şey yapmama gerek var mı?