Casper Excalibur G770 GTX 1650, i5 10.nesil 11.000 TL'ye alınır mı?

Bütçe
11000

ilkaydmr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller dilerim.
Bir arkadaşım bu bilgisayarı 11.000 liraya satıyor. Sizce alınır mı?
Ayrıca 5-6 aya kadar vade farksız taksit yapabileceğim.
Genellikle Rust ve benzeri oyunları oynayacağım ve arada fotoğraf / video editleri yapacağım.

Bilgisayar bu;

Casper Excalibur G770.
Intel i5 10. nesil işlemci.
NVIDIA GTX 1650 ekran kartı.
8 GB DDR4 RAM.
240GB SSD.
Windows 10 Home orijinal.

Arkadaşlar herkese iyi sosyaller dilerim.
Bir arkadaşım bu bilgisayarı 11.000 liraya satıyor. Sizce alınır mı?
Ayrıca 5-6 aya kadar vade farksız taksit yapabileceğim.
Genellikle Rust ve benzeri oyunları oynayacağım ve arada fotoğraf / video editleri yapacağım.

Bilgisayar bu;

Casper Excalibur G770.
Intel i5 10. nesil işlemci.
NVIDIA GTX 1650 ekran kartı.
8 GB DDR4 RAM.
240GB SSD.
Windows 10 Home orijinal.
Ben 9300H ile edit yaparken zorlanıyorum, Oyun için olur, fakat 11K ya Excalibur alma diyecek 1 ton insan var şunu göz önüne koymak gerek. Alacağın kişi arkadaşın, nasıl kullandığını ve ne durumda olduğunu hemen hemen biliyorsun ve bir sorun olduğunda kolayca çözebilirsin. Fakat Ram ve SSD yetmez, edit için diyorsan RAM en az 16 olacak bende 16 olduğu halde %97 RAM görüyorum Premier de,
+ olarak 240GB asla ve asla yetmez, bana 1.5TB zor yetiyor. GTA5 zaten kendisi 120GB civarı. En az 512GB olacak, edit yani Editörlük diyorsan, 1.5TB yetmiyo bana ve 1080P 60FPS sadece kurguya işlemci yeter fakat Effect falan basacaksan benim 9300H geçen 96 Dereceyi gördü yanıyordu yani CPU da yetmez.

Kısa ve öz gelirsem, ALINMAZ, 11K ya 2. El tanımadığın ve farklı daha iyi marka 16GB ram 512GB M2 olan laptoplar var. Arkadaşın biraz pahalıya veriyor.

Son düzenleme:

Ben 9300h ile edit yaparken zorlanıyorum, oyun için olur, fakat 11k ya Excalibur alma diyecek 1 ton insan var şunu göz önüne koymak gerek. Alacağın kişi arkadaşın, nasıl kullandığını ve ne durumda olduğunu hemen hemen biliyorsun ve bir sorun olduğunda kolayca çözebilirsin. Fakat RAM ve SSD yetmez, edit için diyorsan RAM en az 16 olacak bende 16 olduğu halde %97 RAM görüyorum Premier de,
+ Olarak 240GB asla ve asla yetmez, bana 1.5TB zor yetiyor. GTA 5 zaten kendisi 120GB civarı. En az 512 GB olacak, edit yani editörlük diyorsan, 1.5TB yetmiyor bana ve 1080p 60FPS sadece kurguya işlemci yeter fakat effect falan basacaksan benim 9300h geçen 96 dereceyi gördü yanıyordu yani CPU da yetmez.

Kısa ve öz gelirsem, alınmaz, 11k ya 2. el tanımadığın ve farklı daha iyi marka 16 GB RAM 512 GB M.2 olan laptoplar var. Arkadaşın biraz pahalıya veriyor.

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. Kararsız kalmıştım ancak aydınlatıcı yorumlarınızdan sonra almamaya karar verdim.

Bütçe vererek konu açarsan 2. el de olur sıfırda diyerek, yardımcı olurlar sana.

Kesin bir bütçem yok hocam açıkçası. Bu bilgisayarı da arkadaşım ucuza sattığını düşünerek almak istemiştim. Sıfırı 15-16k arasında değişiyor ben sıfıra yakın bilgisayarı 11kdan alacaktım. O yüzden sormuştum.

Kesin bir bütçem yok hocam açıkçası. Bu bilgisayarı da arkadaşım ucuza sattığını düşünerek almak istemiştim. Sıfırı 15-16k arasında değişiyor ben sıfıra yakın bilgisayarı 11kdan alacaktım. O yüzden sormuştum.
Eğer bütçe belirtebilir isen, SIFIR bulabiliriz belki fakat yeni konu açman gerek, yine 1 Gün ban yemek istemiyorum :D

Bir düşünüp bütçe çıkartmaya çalışayım o halde ben.

Fiyatı arttırsan iyi olur (Daha iyi cihazlar olabilir fakat AKAKÇE bunu verdi en ucuza linç yemek istemiyorum.)

Videosu ise ekledim;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilerek 16GB ekledim, çünkü laptoplar da Dual channel APU gibi uçuruyor, Denendi onaylandı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı