Casper Excalibur G770 güç modu nasıl olmalı?

Bende diyorum ki yüksek performansa alınır mı? Yoksa dengeli de kalsın mı
Dostum High performans da kaldığı zaman boşta olsa bile sürekli yüksek frekanslarda çalışır, eğer Windows dan High a alırsan, İntel UHD sürekli tam frekans da çalışır ve şarjın hızlı biter. Kısaca Windows da Dengeli kalsın zaten ihtiyacı olunca tam frekansa alıyor.

Ben deneyip söylüyorum bunu sende bi dener misin excalibur control centerdan ofise çek ve boştaki değerlerine bak birde yüksek performansa çek dene hiç bir fark göremeyeceksin boştayken

Ben deneyip söylüyorum bunu sende bi dener misin excalibur control centerdan ofise çek ve boştaki değerlerine bak birde yüksek performansa çek dene hiç bir fark göremeyeceksin boştayken
Bekle

GHz değerlerine iyi bak. Yüksek oluyo boşta bu şu demek, boşta gereksiz W tüketimi yaparak kendisini yoracak, bu şu demek oyun dışında çok takılan bir iseniz, Ofis/Dengeli mod size göre. Fakat sürekli oyun oynuyorum derseniz High Performance de kalsın diyorum sadece.

Son düzenleme:
Hani dostum ghz değerine iyi bakıyorum* sende bi sıkıntı olmasın?

Dosya Ekleri

• Adsı1z.jpg
    373,2 KB · Görüntüleme: 47
  • Ad2sı1z.jpg
    381 KB · Görüntüleme: 40

Dengeli olursa oyunlarda tam performans alamazsın boştayken sistemi daha az yorarsın ve daha az ısınır daha az fan sesine maruz kalırsın.

En iyi performansa alırsan işlemcin ve ekran kartın daha çok ısınır, daha verimli çalışır, daha çok performans alırsın.

Fakat sana tavsiyem turbo boost varsa ayarlarda onu kapatman. Aşırı sıcaklıkları arttırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…