Casper Excalibur G770 iade olur mu?

ibico_89

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bende Gaming laptop aldım istediğim ömür boyu temizlik fan termal macun vs. casper/monster yapıyor ama diğer markalar'da bunu da yapıyor ama garantiye girse bile 1-2 sene geçtikten sonra ücretli oluyor bendeki olan modelde, aşağıdaki özellikler

Not: İade yaparlar mı bilmiyorum. Oda prize takılı olarak oynuyorum. Oyunlarda biraz FPS düşmeler oluyor şarjı düşüyor genel olarak her şey iyi.

Casper Excalibur G770 i5-11400H/16GB Ram/500GB NVMe ssd/ 4 GB GTX 3050ti/ 15.6" FHD 144 hz/ Windows 10 Home laptop siyah metal.

14.000 TL aldım. Teknosa'dan.

Link (Casper Excalibur G770.1140-BVL0P-B i5 11400H 16 GB RAM 500 GB NVME SSD RTX3050Ti 4GB 15.6)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bende Gaming laptop aldım istediğim ömür boyu temizlik fan termal macun vs. casper/monster yapıyor ama diğer markalar'da bunu da yapıyor ama garantiye girse bile 1-2 sene geçtikten sonra ücretli oluyor bendeki olan modelde, aşağıdaki özellikler

Not: İade yaparlar mı bilmiyorum. Oda prize takılı olarak oynuyorum. Oyunlarda biraz FPS düşmeler oluyor şarjı düşüyor genel olarak her şey iyi.

Casper Excalibur G770 i5-11400H/16GB Ram/500GB NVMe ssd/ 4 GB GTX 3050ti/ 15.6" FHD 144 hz/ Windows 10 Home laptop siyah metal.

14.000 TL aldım. Teknosa'dan.

Link (Casper Excalibur G770.1140-BVL0P-B i5 11400H 16 GB RAM 500 GB NVME SSD RTX3050Ti 4GB 15.6)

Ürünün size ulaşmasından itibaren 14 gün geçmediyse, iade işlemlerini başlatabilirsiniz.

Bu omur boyu temizlik ve termal macun yenileme olayi buyuk scam. Zaten ortalama bir laptop kullaniminda, tam vaktinde (2 yilda 1) macun yenilemesi yaptirildigi senaryoda tas catlasa 2 kere macun yeniletirsin. Bu da 6 yillik bir kullanim demek. Buna inanip Casper veya Monster almak bana biraz garip geliyor.

Eger alali 2 haftayi gectiyse ki gecmis gibi, iade almazlar.

14 günü geçirmediysen iade yapabilirsin. Ama fiyata bakarsak alalı olmuş gibi duruyor.

Aynı laptop`u bende kullanıyorum ve kullanıcı olarak şunları söyleyeceğim;
Şarj düşme sorunu aslında sorun değil BatteryBoost özelliğinden kaynaklı. Laptop şarja takılıyken de batarya %50ye gelesiye kadar bataryadan da güç çekip daha fazla performans sağlamaya çalışıyor bu ayarı BIOS`dan değiştirebilirsin.
FPS droplar da bu işlemcinin 45 Watt ile çalışması gerekirken 171 BIOS ile BatteryBoost özelliği kapanınca 20 Watta sabitlemelerinden dolayı. God of Warda BatteryBoost açıkken 70-80 FPS alırken kapandığında 30-40 ları anca görüyordu. Böyle salakça bir şey yapmışlar ne yazık ki aldığımın ilk 1 haftası sürekli müşteri hizmetleriyle kavga ettim tam iade edecektim ki BIOS`a 191 Update`i getirdiler ve bir nebzede olsa çözüldü bu sorun. Eğer BIOS Update yapmadıysan yapmanı tavsiye ederim en azından işlemciyi BatteryBoost devre dışı kalınca 20 Watta sabitlemek yerine 35 Watta sabitlemişler.

Yine de bu laptop normalde bu özelliklere sahip başka bir laptopun güç olarak %10 ile %20 altında kalıyor ama en azından o kadar şikayete az da olsa bir şey yaptılar.

14 günü geçirmediysen iade yapabilirsin. Ama fiyata bakarsak alalı olmuş gibi duruyor.

Aynı laptop`u bende kullanıyorum ve kullanıcı olarak şunları söyleyeceğim;
Şarj düşme sorunu aslında sorun değil BatteryBoost özelliğinden kaynaklı. Laptop şarja takılıyken de batarya %50ye gelesiye kadar bataryadan da güç çekip daha fazla performans sağlamaya çalışıyor bu ayarı BIOS`dan değiştirebilirsin.
FPS droplar da bu işlemcinin 45 Watt ile çalışması gerekirken 171 BIOS ile BatteryBoost özelliği kapanınca 20 Watta sabitlemelerinden dolayı. God of Warda BatteryBoost açıkken 70-80 FPS alırken kapandığında 30-40 ları anca görüyordu. Böyle salakça bir şey yapmışlar ne yazık ki aldığımın ilk 1 haftası sürekli müşteri hizmetleriyle kavga ettim tam iade edecektim ki BIOS`a 191 Update`i getirdiler ve bir nebzede olsa çözüldü bu sorun. Eğer BIOS Update yapmadıysan yapmanı tavsiye ederim en azından işlemciyi BatteryBoost devre dışı kalınca 20 Watta sabitlemek yerine 35 Watta sabitlemişler.

Yine de bu laptop normalde bu özelliklere sahip başka bir laptopun güç olarak %10 ile %20 altında kalıyor ama en azından o kadar şikayete az da olsa bir şey yaptılar.
cevap için gerçekten çok teşekkür ederim. seninle instagram h. varmı veya nasıl iletişim kurabilirim sizinle çok makbule geçer :)

Caesar.arn instagram adresim yazabilirsiniz, seve seve yardımcı olurum.
Selam caesar.arn ins yazdım. size müsait zamanda bakarsan sevinirim ben şöyle anlatıyım Excalibur G770 bilgisayarı dedim içinde windows 11 yüklü geliyor hani belki düşündüm. öncesi bu nvidia kurcaladım biraz vs takıntı var yani açıkçası tekrar windows 11 sıfırlama işlemi yaptım vs vs windows 11 kurduktan sonra güncelleştirmeleri yaptım yüklü gelen GeForce Experience yüklüydü driver son güncelleme geldi 512.59 diye biliyorum ama şey yoktu bu studio yayın vs onla oyunun birşeyle farkı varmı sonra casper sitesine girip driverleri indirdim hepsi değil bios olanı onu yaptım bilgisayar direk kapanıp açıldı bios ekranı geldi yükleme vs yaptı açıldı sonra biliyorsundur orjinal/korsan oyunu farkı varmı bilmiyorum. oyunlarda kasma vs korsanda alakası varmı ben genelde son sürümleri bakıyorum repack games sitesi var az çok bilirsin

Oyun sitesi : epicgames gta 5 ücretsiz vermişlerdi direk aldım son sürümleri aynı korsanların ama repcakle vs farkı varmı bilmiyorum açıkçası çok çok uzattım caesar.arn kusura b. cevap bekliyorum. senden teşekkürler :)

Korsan oyunlar çoğu zaman Windows 11`de sıkıntı yaratıyor bundan dolayı olabilir. Ama tam olarak sorunu anlayamadım video çekebilme ihtimaliniz var mı sorunu ya da oyun içindeki değerleri gösterebileceğiniz bir ss atabilme. Oyunlarda BIOS updatinden sonrada mı droplanmalar yaşanıyor?

Odun ateşinde oyun keyfi ciddden cok sinirlendim. 20 15 bin arası paranız var ise kesinlik G770 serisinden almayın Monster Abra serileri bin basar böyle laptoplara.

Eğer oyun için alacaksanız GTX1650 Ti ekran kartlı h değerinde bir masaüstü bilgisayar işini görür. 18 hem daha az para ödersiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı