İnceleme Casper Excalibur G770 incelemesi

Oyunlarda ki dereceler? Bir de bu laptopun kasası berbat. Hiç ortalama kasa dahi görmemişsin sanırım kasa Clevo yani kötü. Oyunlarda uçak kaldırıyor ve yine de ısınıyor bu cihaz. Keşke belirtseydin fotoğraflarla dereceleri

Asıl onlar kaliteli oluyor, en azından HP, ASUS gibi markalarda. Casper'ı bilemem.

Casper hiç kullanmadığınız belli diş macunundan hallice macun kullanmışlar ve soğutma bloğunun dışına bile sürmüşler.

Casper hiç kullanmadığınız belli diş macunundan hallice macun kullanmışlar ve soğutma bloğunun dışına bile sürmüşler.
Hiç Casper kullanmaz tabii. Biliyor çünkü nasıl sorunlar yaşayacağını, niye alsın?

Hiç Casper kullanmaz tabii. Biliyor çünkü nasıl sorunlar yaşayacağını, niye alsın?

Casper'ın sağlam modelleride var örneğin G870 ancak fiyatları sebebiyle diğer markaları tercih etmek daha mantıklı. Casper'ın ne olduğunu bilmeyerek almıştım o zaman çok sorun çıkarttı bana ama şu an düzlüğe çıkarttım gibi laptopu sorunsuz çalışıyor.

Aynı durumu yaşadım. Marka bilgim olmadan G870 almıştım. Biraz bilseydim farklı modellere yönelirdim. Sorunu yok soğutma vs. açısından. Kronik olarak sadece fanları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…