İnceleme Casper Excalibur G770 incelemesi

Aynı durumu yaşadım. Marka bilgim olmadan G870 almıştım. Biraz bilseydim farklı modellere yönelirdim. Sorunu yok soğutma vs. açısından. Kronik olarak sadece fanları var.
O cihaz güzel aslında hocam ama servis kalitesinden dolayı diğer cihazlara yönelmek daha mantıklı. Yine de iş görür.

Monster Abra A5 v13.1 laptop ile ilgili açtığım konular duruyor hala 2.el aldım.

Monster'ün Abra'ları berbat ama Tulpar şu an iyi durumda denebilir. Tabii çok palalılar o yüzden yine tercih edilmiyor. Tulpar termal macun hariç iyi bir seri denebilir. MX4 kullanıyorlar. İncelemesi vardı forumda bulursam yazanı etiketlerim.

O cihaz güzel aslında hocam ama servis kalitesinden dolayı diğer cihazlara yönelmek daha mantıklı. Yine de iş görür.

Evet iş görüyor. En azından ne o dandik kasaya ne de soba gibi soğutmaya sahip değil

Monster kullanıp da böyle demeniz garip geldi.

Sorun yaşamadım ve 2018 civarında çıkan Monster'lar oldukça önerildi zamanının en F/P cihazlarindandi Monster şimdi bir olayı kalmadı aynı fiyata daha iyi cihazlar mevcut.
Kız kardeşim cihazın üstüne su dökene kadar bir sorunum yoktu sonra ekran değişimi yapmak zorunda kaldim.

Aldığıma bin pişman olduğum ilk cihazdır. Seninkine nazaran benimki 11.nesil i5 ve 3050 Ti GPU'lu laptopdu. Aldığım ilk cihazdı tabii o yüzden araştırmadan almıştım. Bu cihazı RX6600GPU ve Ryzen 5 3600XLI bir kasayla takaslamıştım. Sonra 12kya satıp 16k ya ikinci el Ryzen 5 5600 ve RX 6750 XT kasa aldım şu an çok memnunum kasamdan. Senin ürüne gelecek olursak ben laptop bir daha asla almam. 4 GB VRAM olması dandik oyunlarda fazla ısınması falan beni çok bunaltmıştı. Umarım sen de yakın tarihte bir zıplama mi?

Hocam özür dilerim sadece Valorant'ta sıcaklık testi yapabildim. İşlemci sıcaklığı 75'lerde geziniyor GPU ise 50-60 not: Soğutucu ile kullanıyorum.

Yarın inşallah Forza Horizon'da denemeyi planlıyorum.

Bekliyorum. Bu dereceler Valorant dahi olsa fena değil. Oyna geç. Kaç FPS alıyorsun? Turbo Boost vs. açık değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…