İnceleme Casper Excalibur G770 incelemesi

Bekliyorum. Bu dereceler Valorant dahi olsa fena değil. Oyna geç. Kaç FPS alıyorsun? Turbo Boost vs. açık değil mi?

Hocam bilgisayarı yüksek devirde çalıştırmamak için genelde açmıyorum Turbo fan.

Hocam bilgisayarı yüksek devirde çalıştırmamak için genelde açmıyorum Turbo fan.

Yok o değl. İşlemci Turbo Boost'undan bahsediyorum. Turbo açmak size bir şey kaybettirmez. Fan değiştirmenin maliyeti ısınan CPU ve GPU'dan katbekat düşük.

Yok o değl. İşlemci Turbo Boost'undan bahsediyorum. Turbo açmak size bir şey kaybettirmez. Fan değiştirmenin maliyeti ısınan CPU ve GPU'dan katbekat düşük.

Yok hocam Turbo Boost açmadım. Bir de sizce laptopa undervolt yapmalı mıyım?

Hocam Minecraft'ta girdim lim no load diyor Valorant'ta böyle bir şey yoktu normal değil mi?

Son düzenleme:
Yok hocam Turbo Boost açmadım. Bir de sizce laptopa undervolt yapmalı mıyım?

Eki Görüntüle 1969110

Hocam Minecraft'ta girdim lim no load diyor Valorant'ta böyle bir şey yoktu normal değil mi?

Sanırım Turbo Boost'u tam olarak bilmiyorsunuz. Boost kapalı iken performans kaybı yaşarsın(CPU ağırlıklı oyunlarda) ve dereceler bayağı bir düşer. Açıkken performans alırsın ama derece düşmez. CPU 1 CPU 2 CPU 3 değil de MSI Afterburner'dan sadece CPU sıcaklığînı işaretleyin. Minecraft oynamadığım için lim no load nedir bilemiyorum maalesef.

Hocam pardon bakmamışım Valorant'ta lim no load yazıyormuş neden olduğunu bilmiyorum şimdi konu açacağım inşallah yardımcı olurlar.

Hocam quanta kasa galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…