Casper Excalibur G770 performansı nasıl?

Asıl hava çıkışı monitörün arkasında alttaki ızgaralar hava alması için normalde ama fanların kanatçıklarının yapısından dolayı galiba aşağıya da az da olsa hava veriyor. Daha önceden yaptığım fanlı ve fansız testte CPU packageın ortalama ve en yüksek sıcaklığında büyük bir değişim olmadı ancak her bir çekirdeğin maksimum sıcaklığında yaklaşık 7 derece, ortalama sıcaklığında ise 2 derece düşüş oldu ama şimdi bir test daha yapıp atabilirim.

Bu kez aldığım sonuçlar biraz daha farklı oldu. Birebir aynı şekilde test ettim sadece birinde soğutucu varken diğerinde düz zeminde test ettim.

Son düzenleme:

Kral ben bu PC'yi alttan veriyor diye altına çalışmayan fan koydum arkası doluydu yani duvar var fakat 1 serçe parmağın yarısı kadar boşluk var yeter mi sizce?

Altı açıksa çok sıkıntı yaratmaz gibi ama sıcaklıklarınız ne durumda?

Çok bir şey bekleme. Yorumlarında fazla ısınmıyor demişler ama bilemedim.

Şaka değil 95-96 derece oluyor işlemci büyük oyunlarda.

Çok ısınıyor ama arka tarafını(masanın) ıslak mendille falan sil bayağı toz oluyor sanırım alttan hava geliyor üstten çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…