Casper Excalibur G770 SATA SSD soketi nereden temin edilir?

bumbastiq

Hectopat
Daha fazla  
Alan yükseltmek amacıyla laptopuma takabileceğim bir tane 1TB SATA SSD satın aldım. Laptop ile birlikte gelen SATA kablosu bende var fakat SATA SSD'yi takabileceğim soket/aparat yok. Bu soketi nereden temin edebilirim ve eğer spesifik bir ismi varsa soketin ismi nedir?

1000014080.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper SATA kızağını bile çalmış, harika. N11 gibi yerlerde Casper 2.5" SATA kızağı diye araştırsanız çıkar muhtemelen. Servis de satardır bunu, onlar bir görüşün.

Casper SATA kızağını bile çalmış, harika. N11 gibi yerlerde Casper 2.5" SATA kızağı diye araştırsanız çıkar muhtemelen. Servis de satardır bunu, onlar bir görüşün.
Servise vermeden önce açıp temizlemiştim cihazı, kızak yerinde duruyordu. Servisten geldiğinden beri açmamıştım. Kızağı alabilecekleri ihtimali aklımın ucundan bile geçmedi. Şanssızlığıma denk gelmiş ne diyelim.

Servise vermeden önce açıp temizlemiştim cihazı, kızak yerinde duruyordu. Servisten geldiğinden beri açmamıştım. Kızağı alabilecekleri ihtimali aklımın ucundan bile geçmedi. Şanssızlığıma denk gelmiş ne diyelim.

Casper gibi bir firmadan beklerim doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı