T Troog Zeptopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #1 Merhaba. Geçen hafta Casper Excalibur G770 aldım. 1 saat önce elime ulaştı açmaya çalıştığımda siyah ekranda kalıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Merhaba. Geçen hafta Casper Excalibur G770 aldım. 1 saat önce elime ulaştı açmaya çalıştığımda siyah ekranda kalıyor. Yardımcı olabilecek var mı?
vahşet123 Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 2.463 Makaleler 1 Çözümler 7 20 Kasım 2021 #2 Bence iade et sorunlu bir model ben de 2-3 sene önce almıştım. Driver sorunları ve ısınma problemleri var. Artı 0 Eksi
Bence iade et sorunlu bir model ben de 2-3 sene önce almıştım. Driver sorunları ve ısınma problemleri var.
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2021 #3 Troog dedi: Merhaba. Geçen hafta Casper Excalibur G770 aldım. 1 saat önce elime ulaştı açmaya çalıştığımda siyah ekranda kalıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Windows 10 veya 11 yüklü olarak aldığınıza emin misiniz? Sistem belki FreeDOS dur. Artı 0 Eksi
Troog dedi: Merhaba. Geçen hafta Casper Excalibur G770 aldım. 1 saat önce elime ulaştı açmaya çalıştığımda siyah ekranda kalıyor. Yardımcı olabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Windows 10 veya 11 yüklü olarak aldığınıza emin misiniz? Sistem belki FreeDOS dur.
KS KS T Troog Zeptopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #4 Burak Mataraci dedi: Windows 10 veya 11 yüklü olarak aldığınıza emin misiniz? Sistem belki FreeDOS dur. Genişletmek için tıkla... Free dos. Ne yapmam gerekir. Artı 0 Eksi
Burak Mataraci dedi: Windows 10 veya 11 yüklü olarak aldığınıza emin misiniz? Sistem belki FreeDOS dur. Genişletmek için tıkla... Free dos. Ne yapmam gerekir.
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2021 #5 Troog dedi: Free dos. Ne yapmam gerekir. Genişletmek için tıkla... Windows yüklemelisiniz.Windows kurulumu için başka bir bilgisayardan usb bellek hazırlamanız lazım. Artı 0 Eksi
Troog dedi: Free dos. Ne yapmam gerekir. Genişletmek için tıkla... Windows yüklemelisiniz.Windows kurulumu için başka bir bilgisayardan usb bellek hazırlamanız lazım.
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #6 Troog dedi: Free dos. Ne yapmam gerekir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar kuruyor Windows. Ama yüklü ücretler alırlar. Artı 0 Eksi
Troog dedi: Free dos. Ne yapmam gerekir. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarcılar kuruyor Windows. Ama yüklü ücretler alırlar.
KS KS T Troog Zeptopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #7 Burak Mataraci dedi: Windows yüklemelisiniz. Windows kurulumu için başka bir bilgisayardan USB bellek hazırlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmam için BIOS menüsünün gelmesi gerekmez mi? Artı 0 Eksi
Burak Mataraci dedi: Windows yüklemelisiniz. Windows kurulumu için başka bir bilgisayardan USB bellek hazırlamanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bunu yapmam için BIOS menüsünün gelmesi gerekmez mi?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #8 Troog dedi: Bunu yapmam için BIOS menüsünün gelmesi gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Technopat'ın YouTube kanalında FreeDos'lu PC'ye nasıl Windows kurulur videosu var ona bakabilirsinz Artı 0 Eksi
Troog dedi: Bunu yapmam için BIOS menüsünün gelmesi gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Technopat'ın YouTube kanalında FreeDos'lu PC'ye nasıl Windows kurulur videosu var ona bakabilirsinz
Burak Mataraci Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.112 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Kasım 2021 #9 Troog dedi: Bunu yapmam için BIOS menüsünün gelmesi gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Görüntü hiç mi gelmiyor? Artı 0 Eksi
Troog dedi: Bunu yapmam için BIOS menüsünün gelmesi gerekmez mi? Genişletmek için tıkla... Görüntü hiç mi gelmiyor?
AlperInferno Megapat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 5.677 Makaleler 11 Çözümler 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2021 #10 Burak Mataraci dedi: Görüntü hiç mi gelmiyor? Genişletmek için tıkla... FreeDOS'ta normal ekran gelmemesi zaten CMD ile aynı ekran Artı 0 Eksi
Burak Mataraci dedi: Görüntü hiç mi gelmiyor? Genişletmek için tıkla... FreeDOS'ta normal ekran gelmemesi zaten CMD ile aynı ekran