Excalibur G770 ekran siyah kalıyor

balisuu

Centipat
Daha fazla  
Excalibur G770 laptop açılıyor ama ekrana görüntü gelmiyor. HDMI ile farklı ekrana da bağladım, ona da görüntü gelmedi. Algılamadı bile bilgisayarı.

Olay şöyle gerçekleşti: Persona 5 Royal oynuyordum. 1 saat oynayıp kapattım ama fanlar yine de yüksek RPM'de dönmeye devam ediyordu. Adaptöre bağlı olduğundandır diye çok umursamadım. 15 20 dakika sonra geldim bilgisayarın başına ekran donmuş, yazılımsaldır diye kapattım direkt. Tekrar açtığımda ekrana görüntü gelmedi. Takılı olan farenin ışığı da yanmadı ama bilgisayar açılıyor. Özellikleri şunlar:

RTX3050 Ti
i5 11.

Dolandırılacak potansiyelli çok fazla müşterisi var. Kaliteli ürün yapmaktan daha çok kar getirir. Büyük ihtimalle basit bir sorunun var. Dediğim yöntemleri birkaç kez daha dene. İlk denemede bazen olmayabiliyor.

Az önce tekrar denedim bir şey değişmedi akşama bir tur daha denerim belki.

Evet yapabiliyorum ikisini. Bilgisayarı sanırım tam 6 ay önce aldım ama işte Türkiye'de olmadığımdan göndermesidir getirmesidir Allah bilir kaç güne hallolur.

Daha geçen PS2 de carmageddon oynamak için direksiyon almıştım bak mesela o PS2 20 yıldır çalışıyor ama benim Excalibur 7. ayı doldurmadan üstelik durduğu yerde bozuldu. Bu adamlar böylesine dandik ürün yapıp nasıl satabiliyor merak ediyorum.
Türk malı kanka. As bayrakları. 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı