Casper Excalibur G870.1245 nasıl?

O attığın model alınmaz.

Bunun yerine 31k ya çıkabilirsen bunu öneririm.

28.5k ya bu da var.

O attığın model alınmaz.

Bunun yerine 31k ya çıkabilirsen bunu öneririm.

28.5k ya bu da var.
Bal gibi de alinir. Şahsen ucuz kasa victuslar yerine 2023 kasa excalibur alırdım.

Bal gibi de alinir. Şahsen ucuz kasa victuslar yerine 2023 kasa excalibur alırdım.
Reis Excaliburun kendi sitesinden al hem indirimli olur hem özelleştirilir ayrıca Monster tulpar serisinede bir göz atın ben kullanıyorum ve memnunum
Soğutması kötü ve genel olarak kronik sıkıntılı model, anakart arızası gayet yaygın(tabi herkesde çıkacak diye birşey yok).

Bir inceleme bırakıyorum, alıp almamak size kalmış, ben uyarımı yapayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Soğutması kötü ve genel olarak kronik sıkıntılı model, anakart arızası gayet yaygın(tabii herkeste çıkacak diye bir şey yok).

Bir inceleme bırakıyorum, alıp almamak size kalmış, ben uyarımı yapayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yorumlara bakarsanız cogu kisi memnun oldugundan bahsetmiş. Ben şahsen TUF kullanıyorum yani benim ürünüm diye övmüyorum. Gerçekten başarılı bir cihaz oldugunu dusunuyorum. Arkadaşın bütçesi de varsa güzel bir secenek bence.

Yorumlara bakarsanız cogu kisi memnun oldugundan bahsetmiş. Ben şahsen TUF kullanıyorum yani benim ürünüm diye övmüyorum. Gerçekten başarılı bir cihaz oldugunu dusunuyorum. Arkadaşın bütçesi de varsa güzel bir secenek bence.

Ek olarak şunu söyleyeyim Excalibur'da %100 sRGB yok 72 falan var. Bunu da göz önünde bulundurun karar verirken.

Son düzenleyen: Moderatör:
Excalibur kötü bir marka. Bilgisayarla sorun yaşarsan (ki ihtimal yüksek) teknik servis de uğraştırıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı