Casper Excalibur G870 alınır mı?

Hocam bilgisayar asla ilk baştaki performansını veremiyor. Isınma sorunu evet mevcut bu sıcak havalarda aşırı ısınmayı önlemek için laptop soğutucu ve masaüstü fan satın alark çözdüm. Aksi taktirde aşırı ısındığı için beş dakikada bir işlemci ısısı yüzünden fps te 1 2 dakikalık aşırı düşüş yaşanıyor bu durum da sürekli tekrarlanıyor. Düzenli fan temizliği ve termal macunu yeniletmeme rağmen böyle. Ancak ısı sorununu geçersek performansından gayet memnunum. Oyunlarda verdiği fps değerleri gayet güzel. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim

Ayrıca eğer kendi sitesi üzerinden özelleştirerek alacaksanız kesinlikle ssd yi samsung yapma gibi bir seçenek varsa onu seçmeniz daha iyi olacaktır. Kioxia exceria ssd ile geliyor ve fc24 oynarken ssd yandı. Tavsiyem iyi markalara yönelmeniz o konuda
Hocam öncelikle bu kadar zaman sonraki konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, almayı düşündüğüm model bu özellikleri de burada yazıyor https://app.hb.biz/jPTq9GDMEZfT sormak istediklerim ısınma sorunu çok ciddi seviyede mi? Ben fan ile kullanmayı düşünüyorum zaten Fan ile kullanırken bu ısınma sorunu ciddi seviyede azalıyor mu? Ayrıca kendi fanları çok ses yapıyor mu çünkü ben bu bilgisayarı hem oyun hem de okul gibi amaçlarla kullanmayı düşünüyorum yarın bir gün kütüphaneye gittiğimde googledan bir şeyler bakarken fanlarını sesli bir şekilde çalıştırıyor mu? Bir de ssd nasıl yandı soğutucu kullanmanıza rağmen mi yandı yoksa kullanmadığınız zaman mı yandı? Son olarak da bugün ki aklınız olsa gene bu bilgisayarı alır mıydınız net olarak tavsiye eder misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden 🌹🌹.

Hocam öncelikle bu kadar zaman sonraki konuya cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, almayı düşündüğüm model bu özellikleri de burada yazıyor https://app.hb.biz/jPTq9GDMEZfT sormak istediklerim ısınma sorunu çok ciddi seviyede mi? Ben fan ile kullanmayı düşünüyorum zaten Fan ile kullanırken bu ısınma sorunu ciddi seviyede azalıyor mu? Ayrıca kendi fanları çok ses yapıyor mu çünkü ben bu bilgisayarı hem oyun hem de okul gibi amaçlarla kullanmayı düşünüyorum yarın bir gün kütüphaneye gittiğimde googledan bir şeyler bakarken fanlarını sesli bir şekilde çalıştırıyor mu? Bir de ssd nasıl yandı soğutucu kullanmanıza rağmen mi yandı yoksa kullanmadığınız zaman mı yandı? Son olarak da bugün ki aklınız olsa gene bu bilgisayarı alır mıydınız net olarak tavsiye eder misiniz? Çok teşekkür ederim şimdiden 🌹🌹.
Fan ile asla ısınma sorunu azalmıyor sadece 100 derece gibi bir sıcaklıkta çalışmasını engelliyor onun dışında herhangi bir oyuna girdiğiniz zaman kulaklığınız yoksa sesten çok şikayet edersiniz. Uçak fanı gibi sesi var aletin. Aldığım soğutucu ve masaüstü fanla birleşince baya gürültülü oluyor. Pc yi kapattığım zamanlar anlıyorum ne kadar gürültülü olduğunu. Kütüphane konusunda ise bataryası en düşük güç modunda bile 2 3 saati çok zor çıkarır hani 3 abartı bile olabilir. Batarya konusunda aşırı olumsuzum. Ve aynı zamanda cihaz sessiz açılıyor fakat bir süre sonra fanlarının devrini bir tık yükseltiyor ve bu ses de duyuluyor. Özellikle googleye girdiğiniz zaman gerçekleşebilir bu. Kütüphane dostu bir pc değil. SSD evet soğutucu kullanmama rağmen yandı. Eğer görebiliyorsanız profilimdeki konulardan bakabilirsiniz. Son olarak da şu anki aklım olsa kesinlikle bütçeyi biraz daha arttırıp başka markalara yönelirdim ben. Ama bu cihazlar f/p malum.

Fan ile asla ısınma sorunu azalmıyor sadece 100 derece gibi bir sıcaklıkta çalışmasını engelliyor onun dışında herhangi bir oyuna girdiğiniz zaman kulaklığınız yoksa sesten çok şikayet edersiniz. Uçak fanı gibi sesi var aletin. Aldığım soğutucu ve masaüstü fanla birleşince bayağı gürültülü oluyor. PC'yi kapattığım zamanlar anlıyorum ne kadar gürültülü olduğunu. Kütüphane konusunda ise bataryası en düşük güç modunda bile 2 3 saati çok zor çıkarır hani 3 abartı bile olabilir. Batarya konusunda aşırı olumsuzum. Ve aynı zamanda cihaz sessiz açılıyor fakat bir süre sonra fanlarının devrini bir tık yükseltiyor ve bu ses de duyuluyor. Özellikle Google'a girdiğiniz zaman gerçekleşebilir bu. Kütüphane dostu bir PC değil. SSD evet soğutucu kullanmama rağmen yandı. Eğer görebiliyorsanız profilimdeki konulardan bakabilirsiniz. Son olarak da şu anki aklım olsa kesinlikle bütçeyi biraz daha arttırıp başka markalara yönelirdim ben. Ama bu cihazlar F/P malum.

Hocam çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için yalnız bir konu aklıma takıldı SSD nasıl yandı? Bu kronik bir sorun mu çok yüklenince falan mı böyle bir şey oldu bunu engellemek için nasıl bir şey yapılabilir soğutucu da işe yaramadı diyosunuz.

Hocam çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için yalnız bir konu aklıma takıldı SSD nasıl yandı? Bu kronik bir sorun mu çok yüklenince falan mı böyle bir şey oldu bunu engellemek için nasıl bir şey yapılabilir soğutucu da işe yaramadı diyosunuz.

Hiçbir fikrim yok internet üzerinde de bunu yaşayan sayılı insan var. Şansıma böyle denk geldi galiba. SSD ise yeni sayılırdı 1 yıl ya olmuştu ya olmamıştı takalı. Bu konuda herhangi bir bilgim de yok maalesef

Hocam merhaba cihazı aldınız mı. Almadıysanız almanızı asla önermiyorum

Son düzenleme:
Hocam selam cihazı alalı neredeyse 1 yıl daha geçecek performans düşüşü var mı ısınma nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.

Uzun kullanımda yani 5-6 saatten fazla kullanırsanız ısınma başlıyor. Hani onun dışında garantim bittiği için kendim içini açıp Thermal Grizzly hydronaut sürdüm ve sıcaklık değerlerim bir laptop için normal seviyelerde geziyor. Yaz aylarında ayrıca bir ısındığı için zaman zaman ısıdan kaynaklı olarak PC donabiliyor. Performans düşüşü hiç gözlemlemedim. Valorant'ta ekran kartı sürücüsü çöktü hatası alıyordum. Profilimden konularıma bakarak ulaşabilirsiniz. O hata yüzünden bayağı uğraşarak cihazı değiştirdim garanti kapsamında. Ancak bu hatayı ara sıra almaya devam ediyorum. RDR2 GTA 5 oynarken sorun yok ancak Valorant oynayacaksanız biraz şansa bakıyor. Laptop almayı düşünüyorsanız mümkünse excaliburdan uzak durun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı