Casper Excalibur G870 alınır mı?

O fiyat bandında AMD'den şaşmayacaksın. Sıvı metal yoksa ısınma problemi olur intellerde. Bu sefer ısıyı düşürmek için undervolt yaparsan performans kaybı yaşıyorsun online oyunlarda. İki ucu boklu değnek anlayacağın.
Hocam ekstra SSD slotu yokmuş PC de 1tb hafıza yeter mi bilmiyorum

Hevesim kırılıyor ya. Laptop u daha fazla inceleyince daha fazla eksisini görüyorum. HP victusun o modelinde özellikle ekran parlaklığının düşük olduğuna vurgu yapmışlar. Kimisi de abartılacak kadar değil demiş neye güveniyim abi

Bir PC bakıyom alma diyorlar(sizin için konuşmuyom genelleme yapıyorum alınmayın) o PC ye bakıyom bu PC yi sakın almayın diyorlar ne yapam yani her PC boklu her halde

Acaba laptoplar dan fazla mı şey istiyorum

Son düzenleme:
Hevesim kırılıyor ya. Laptop u daha fazla inceleyince daha fazla eksisini görüyorum. HP victusun o modelinde özellikle ekran parlaklığının düşük olduğuna vurgu yapmışlar. Kimisi de abartılacak kadar değil demiş neye güveniyim abi

Bir PC bakıyom alma diyorlar(sizin için konuşmuyom genelleme yapıyorum alınmayın) o PC ye bakıyom bu PC yi sakın almayın diyorlar ne yapam yani her PC boklu her halde

Acaba laptoplar dan fazla mı şey istiyorum
Hocam o fiyat bandında Acer hariç bütün nitler aynı. Renk gamı olarak düşük kabul ediyorum ama o kadar abartılacak bir şey değil. Photoshop ve üç boyutlu programlarla uğraşmayacaksanız fark etmezsiniz bile. 300 Niti varmış Asus'tan(250 Nit) fazla Acer'dan az. Acer'ın 400 nit galiba. Acer'da da ısınma problemi + yüksek fan sesi sorunu var. Asus'ta ısınma sorunu var. Bu sorunlar karşısında HP'nin sorunları devede kulak kalıyor.

Hocam o fiyat bandında Acer hariç bütün nitler aynı. Renk gamı olarak düşük kabul ediyorum ama o kadar abartılacak bir şey değil. Photoshop ve üç boyutlu programlarla uğraşmayacaksanız fark etmezsiniz bile. 300 Niti varmış Asus'tan(250 Nit) fazla Acer'dan az. Acer'ın 400 nit galiba. Acer'da da ısınma problemi + yüksek fan sesi sorunu var. Asus'ta ısınma sorunu var. Bu sorunlar karşısında HP'nin sorunları devede kulak kalıyor.
HP bin sessiz çalışması ve sıcaklık sorunun fazla olmaması hoşuma gitti zaten ama izlediğim videolarda PC nin işlemciyi kısıtladığını söylüyorlardı. Ne kadar doğru bilemem

HP bin sessiz çalışması ve sıcaklık sorunun fazla olmaması hoşuma gitti zaten ama izlediğim videolarda PC nin işlemciyi kısıtladığını söylüyorlardı. Ne kadar doğru bilemem
Isınma sorunu o yüzden yoktur bence

HP bin sessiz çalışması ve sıcaklık sorunun fazla olmaması hoşuma gitti zaten ama izlediğim videolarda PC'nin işlemciyi kısıtladığını söylüyorlardı. Ne kadar doğru bilemem

Ryzen serisinde kısıtlaması performansı düşürmüyor artı olarak işlemcinin soğuk olmasını sağlıyor. Ryzen'da 65W ila 100W arasında performans farkı yok denecek kadar az. Intel'lerde ise kayda değer performans kaybı olur ki bu yüzden Intel işlemcili değil AMD işlemcili önerdim. Steam oyunlarında sorun çıkmaz ama Online oyunlarda Intel işlemciler problem yaratabilir. AMD düşük watta yüksek performans gösteriyor ayrıca işlemci kısıtlaması olmayan laptop yok. İşlemci kısıtlaması olmayanında da ısınma problemi çekip undervolt yapıyorlar. Yani bir şey değişmiyor :)
Dipnot: Nasıl ki Nvdia kartlarında 100-140w arası performans değişmiyorsa AMD işlemcilerde de değişmiyor. İntellerde değişir (yalnızca online oyunlarda)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı