Casper Excalibur G870 düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

redkdr42

Centipat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
İntel Core i7-12700H
Öncelikle herkese merhaba, cihazım 1 haftalık Casper Excalibur G870.
Intel i7-12700H
RTX 4060 ekran kartı.
32 GB RAM.
1 TB SSD modeli.
Sorunum şu arkadaşlar: RDR 2 ve Cyberpunk 2077 tarzı oyunlarda benimle aynı özelliğe sahip laptoplar gayet güzel ve akıcı FPS değerleri alabiliyorken ben alamıyorum.
Özellikle RDR 2'de örneğin ayarları en düşüğe çektiğimde görüntü ve akıcılık değişiyor, fark ediyorum ama FPS 50-70 arasında geziyor. Aklınıza gelebilecek her türlü oyun için ayarı denedim ama ne yazık ki 70 FPS ve üzerine asla çıkamıyorum.

Ekran kartı resetleme nedir tam olarak ?
Yüksek performansta ve şarja takılı kullanıyorum ayrıca güç seçenekleri en iyi performansta
Ekran kartındaki yükü hafifletir.Bunun için youtubedeki shortsları izleyin.Ayrıca size şunu söylemek istiyorum.Güçlü performans bilgisayarın ömrünü yiyebilir <3

Bilgisayarın ömründen geçtim hiç o konulara girmiyorum oyun orta ayarlarda bile 30-50 FPS arası ve akıcı değil diğer oyunlarda sorun yok GTA 5 vs sadece RDR2 ve Cyberpunk 2077 de böyle.

Ve nedense oyun ilk açıldığında boyunca FPS çok yüksek gayet akıcı ama 15-20 saniye sonra oluyor ne oluyorsa FPS düşmeye kasmaya takılmaya başlıyor şarjdan çekmiş gibi sanki. Uzun süreli oynayıp kapatıp soğuduktan sonra açmaktan bahsetmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı