Casper Excalibur G870 nasıldır?

Bütçe
26-30 bin

ugurcanbtnr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamünaleyküm. Bir önceki paylaşımımda bu bilgisayar alınır mı diye sormuştum, evet diyen çıkmadı. Forumda biraz gezindim herkesin inanılmaz bir ön yargısı var gibi geldi, bu bilgisayarı kullanan var mı? Neden bu kadar herkes kullanılmaz, kullanılmaz diye geziyor? Bu bilgisayarı kötü yapan şey nedir veya markayı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de zamanında Excalibur almak istiyordum bilgisayarcı bana en çok arıza çıkaran laptop olarak geliyor demişti.

Casper bilgisayarların soğutması iyi değil hatta bayağı kötü yani soğutma donanımı soğutamıyor ve sonucunda büyük problemler ortaya çıkıyor.

Hocam Excalibur kasaların stabilite problemleri var uzun süreler aynı performansı veremiyorlar. Kasanın içine fazla RAM ve SSD takrak iyi bilgisayar yapılmıyor.

Excalibur cihazlar fazla ısındığı için önerilmiyor. Ek olarak bu.
Cihazı +8 GB RAM 1 TB SSD takarak kullanmanızı öneririm.

Hocam bu bütçe ile alabileceğin en iyi laptop MSI Cyborg 15 hem MSI kalitesini veriyor hem 4060 var.

Cihazı +8 GB RAM 1 TB SSD takarak kullanmanızı öneririm.

Hocam bu cihazı kullandınız mı? Ya da bir kullananı tanıyor musunuz bu aralar çok öneriliyor aslında özelliklere ve testlere bakınca çok iyi duruyor sizin fikriniz nedir?

Hocam bu cihazı kullandınız mı? Ya da bir kullananı tanıyor musunuz bu aralar çok öneriliyor aslında özelliklere ve testlere bakınca çok iyi duruyor sizin fikriniz nedir?

Hocam kullanmadım ama F/P olarak oldukça iyi bir cihaz. Ayrıca bu fiyatı hx eki olan bir işlemci bulmak çok zordur.

Dostum sen sen ol Casper'dan sakız dahi alma. Çok dandik bir marka. Benim zamanında başım yandı, sen yanma. Casper temel olarak ucuz parçalar koyup, yani malzemeden kısıp kazık fiyata satan bir firma. Sana 30 bin yazmışlar ya, emin ol o bilgisayarın piyasa değeri 15 bin'dir. Uyanık ol derim.

Casper bilgisayarların soğutması iyi değil hatta bayağı kötü yani soğutma donanımı soğutamıyor ve sonucunda büyük problemler ortaya çıkıyor.

Hocam dünden beri kullanıcı yorumlarına falan bakıyorum da millet oyunlarda 80 derece üstünü az gördüklerini söylüyor ayrıca bu modellerde artık çözülmüş diyorlar bu ısınma sorunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…