Casper Excalibur G870 nasıldır?

Bütçe
26-30 bin
Hocam dünden beri kullanıcı yorumlarına falan bakıyorum da millet oyunlarda 80 derece üstünü az gördüklerini söylüyor ayrıca bu modellerde artık çözülmüş diyorlar bu ısınma sorunu.
Hangi oyunlarda, hangi ayarlarda? Uzun süreli kullanım mı yoksa 1 hafta ardından sonraki mi?

Bilmiyorum hocam ben kullanmadım ama kullanıcı yorumlarında çoğu kişinin yazdığı bu şekilde.
O zaman net bir şey söylenemez. Bir bilgisayara "çok iyi" vb. dendiğinde ciddiye almamak gerekiyor. Neyde çok iyi, ne kadar süre kullanım ardından hala çok iyi, ısı değerleri ne vb. sorulara yanıt olmadığı sürece hiç bir anlamı yok.

O zaman net bir şey söylenemez. Bir bilgisayara "çok iyi" vb. dendiğinde ciddiye almamak gerekiyor. Neyde çok iyi, ne kadar süre kullanım ardından hala çok iyi, ısı değerleri ne vb. sorulara yanıt olmadığı sürece hiç bir anlamı yok.
Hocam internetten biraz yorumlara bakarsanız kullanıcı deneyimlerini görebilirsiniz, Hepsiburadada kullanıcı yorumlarına baktım 8 saatlik oyun deneyiminde bile kayda değer ısınma olmadığını söylemişler, ayrıca bir çok kullanıcı soğutma sorunu bu modellerde çözüldü diye söylüyor ama tabi bilmiyorum, ancak çok önyargı var ve bunun sebebi yerli olduğu için mi bilmiyorum ama çok gereksiz geliyor.

Dostum sen sen ol Casper'dan sakız dahi alma. Çok dandik bir marka. Benim zamanında başım yandı, sen yanma. Casper temel olarak ucuz parçalar koyup, yani malzemeden kısıp kazık fiyata satan bir firma. Sana 30 bin yazmışlar ya, emin ol o bilgisayarın piyasa değeri 15 Bin'dir. Uyanık ol derim.

Öyle aman aman mantıklı bir yorummuş gibi başlamış ama olmayan bir yorum olmuş bu. Tam bir eli yanmış kullanıcı yorumu ama Casper'ın çoğu şeyi üretmediğini düşünürsek malzemeden ancak dandik ürün seçerek kısabilir buna da kısma değil dandik ürün deriz. Hatta sakız satsa daha iyi bir firma olur bu yoruma göre ama siz bilirsiniz. Ucuz parçalar koyup derken bildiğinizi düşünmüştüm ama cümlenin devamı çelişkili. 15 bin sadece ekran kartı olduğunu düşünürsek her türlü mantık hatası var hadi farzı misal yorum desem belki.

Casper bilgisayarların soğutması iyi değil hatta bayağı kötü yani soğutma donanımı soğutamıyor ve sonucunda büyük problemler ortaya çıkıyor.

G870 modelinde bir sorun yok alınabilir ama yine de alınmaz şahsen.

Konuya model ismi vermeden iddialar ile gelen dolu, şimdi kasa üreticilerini bilmiyorum ama modele göre yorum yapmak daha sağlıklı olduğu bir gerçek. Konuya baktığımda da modeli kullanan göremedim. Herkes marka eleştirisi yapmış desem daha doğru o yüzden ben konu sahibi olsam burada bu yorumları yapan arkadaşlara hiç yerli malı kullandınız mı ? Diye sorardım. 😀

Casper harici markadan bir cihaz almak tabii ki mantıklı ancak ilgili Casper modelinin bileşenleri görmek isterdim.

Arkadaşlar selamünaleyküm. Bir önceki paylaşımımda bu bilgisayar alınır mı diye sormuştum, evet diyen çıkmadı. Forumda biraz gezindim herkesin inanılmaz bir ön yargısı var gibi geldi, bu bilgisayarı kullanan var mı? Neden bu kadar herkes kullanılmaz, kullanılmaz diye geziyor? Bu bilgisayarı kötü yapan şey nedir veya markayı?
Kullananlar var ama laptop konularında görmedim nadir gördüğüm 1 kişi vardı o da benim gibi pek aktif değil. İstesen önceki konulara göz atıp bu soruların cevaplarını alırdın hatta kullananda bulurdun yani az kullanan yok. Baya kullanan var. Ön yargının sebebi de tamamen marka ve ucuz etin suyu kara olur işi. Normalde pahalı veya üst kullanıcılara hitap eden cihazlara bu konuyu açsalar anlarım, böyle giriş seviyesi cihazlarda ilgili bulamayan ve modeli kullananları bekleyen kişileri anlayamıyorum.

Son düzenleme:
Konuya model ismi vermeden iddialar ile gelen dolu, şimdi kasa üreticilerini bilmiyorum ama modele göre yorum yapmak daha sağlıklı olduğu bir gerçek. Konuya baktığımda da modeli kullanan göremedim. Herkes marka eleştirisi yapmış desem daha doğru o yüzden ben konu sahibi olsam burada bu yorumları yapan arkadaşlara hiç yerli malı kullandınız mı? Diye sorardım. 😀

Casper harici markadan bir cihaz almak tabii ki mantıklı ancak ilgili Casper modelinin bileşenleri görmek isterdim.

Kullananlar var ama laptop konularında görmedim nadir gördüğüm 1 kişi vardı o da benim gibi pek aktif değil. İstesen önceki konulara göz atıp bu soruların cevaplarını alırdın hatta kullananda bulurdun yani az kullanan yok. Bayağı kullanan var. Ön yargının sebebi de tamamen marka ve ucuz etin suyu kara olur işi. Normalde pahalı veya üst kullanıcılara hitap eden cihazlara bu konuyu açsalar anlarım, böyle giriş seviyesi cihazlarda ilgili bulamayan ve modeli kullananları bekleyen kişileri anlayamıyorum.

Hocam asıl amacım kullanıcıların yorumunu almaktan ziyade fikir edinmek, yoksa Excalibur G870 modelini bayağı araştırdım videolar izledim kullanıcı yorumlarına da epeyce eriştim ancak konuyu açmamdaki asıl amaç hem daha fazla insanın düşüncesini öğrenmek hem de farklı bilgisayar modeli önerileri almak, bu işleri parçaların ne işe yaradığını çok bilmiyorum belki 3 5 kişi gelir güzel marka model önerirler diye açtım öyle de oldu gayet güzel yorumlar geldi fikir edinmemi sağladılar herkese teşekkür ederim sana da teşekkür ederim.

G870 modelinde bir sorun yok alınabilir ama yine de alınmaz şahsen.
Nitro dururken kesinlikle alınmaz zaten. Uzun süreli kullanımda daha etkili olur en azdından.

Arkadaşlar selamünaleyküm. Bir önceki paylaşımımda bu bilgisayar alınır mı diye sormuştum, evet diyen çıkmadı. Forumda biraz gezindim herkesin inanılmaz bir ön yargısı var gibi geldi, bu bilgisayarı kullanan var mı? Neden bu kadar herkes kullanılmaz, kullanılmaz diye geziyor? Bu bilgisayarı kötü yapan şey nedir veya markayı?

Ben kullanıyorum sorunum yok suanlik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı