Casper Excalibur G870 oyunlardan atıyor

Hsyn.emre

Centipat
Daha fazla  
RAM
Crucial 16gb 3200mhz cl22 laptop ram
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG MZVLQ512HBLU-00B00 (SSD) 512gb
Ekran kartı
Nvidia RTX3060
İşlemci
12th Gen Intel Core i5-12450H
Merhaba, Casper Excalibur G870 cihazım var sistem özellikleri güzel ancak Minecraft dışındaki tüm oyunlardan atıyor. Bazı oyunlarda kı hata mesajlarını SS aldım. Cogu oyunda boyle bazen ıse dırekt hata mesajı olmadan atıyor oyundan. 2 defa servise gonderdım "anakart kendını korumaya aldı BIOS Update yapılmıstır "dedıler ancak bilgisayar daha kötü hale geldi ne yapacağım bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• HATA 5.png
    HATA 5.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 51
  • HATA1.png
    HATA1.png
    3,1 MB · Görüntüleme: 51
  • HATA2.png
    HATA2.png
    1,8 MB · Görüntüleme: 45
  • HATA3.png
    HATA3.png
    92,4 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba, Casper Excalibur G870 cihazım var sistem özellikleri güzel ancak Minecraft dışındaki tüm oyunlardan atıyor. Bazı oyunlarda kı hata mesajlarını SS aldım. Cogu oyunda boyle bazen ıse dırekt hata mesajı olmadan atıyor oyundan. 2 defa servise gonderdım "anakart kendını korumaya aldı BIOS Update yapılmıstır "dedıler ancak bilgisayar daha kötü hale geldi ne yapacağım bilmiyorum.
NVIDIA Denetim Masası'ndan hangi ekran kartını kullandığına bak.

DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.

Dün bilgisayarım siyah ekran vermişti sabah güvenli moda girip DDU'dan ekran kartı suruculerını sılıp gerı yuklemıstım ama hala atma sorunları devam ediyor.

Dün bilgisayarım siyah ekran vermişti sabah güvenli moda girip DDU'dan ekran kartı suruculerını sılıp gerı yuklemıstım ama hala atma sorunları devam ediyor.

Laptopu tekrar garantiye gönderin. Sorunun düzelmediğini belirtin.

O işlemi doğru yaptıysan anakart değişimi talep et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı