Casper Excalibur G870 RTX 4050 alınır mı?

Bütçe
27000

Teknik Servis

Hectopat
Yer
Mardin
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Güç Kaynağı: Xigmatek 600W 80+ Bronze
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
Ram: 16 GB Alhua 2933MHz DDR 4 Ram
Ekran kartı: XFX Amd Radeon RX 5700 XT 8GB
Anakart: MSI A520M-1 PRO
Monitör: KTC H25T7
Depolama birimi 1: Kioxia Exceria G2
Meslek
Öğrenci
Açıkçası laptopu aldıktan sonra böyle bir soru sorulmaz ancak hala sipariş aşamasında olduğundan dolayı ve iptal edebileceğimden ötürü size sormak istiyorum.
Casper Excalibur G870 alınır mı?

Laptopu alırken inceleme videolarını inceledim, hoşuma gitti açıkçası. Eleştiri kısmında sadece ısındığını veya kamerasının kötü olduğunu söylemişlerdi. Isınıma doğruyu söylemek gerekirse bu kadar üst düzeye sahip bileşenli bir laptopun ısınma sorunun olması normal diye düşünüp geçtim. Kamera içinde çok kullanmadığımdan dolayı onu da es geçtim. Ardından detaylı araştırmalara devam ettim. Baktım ki diğer aynı bileşenli laptoplara göre 2000-3000 TL daha ucuz. Ben de tamamıyla almaya karar verdim. Siparişi verdim. Sonrasında deneyimleri olan arkadaşlar var mı diye internette araştırmaya tekrardan başladım. Baktım ki bir kesim bu laptopu övüyor, bir kesim de sövüyor... Kafam karıştı doğruyu söylemek gerekirse. O yüzden baştan bir konu açmaya karar verdim. Deneyimi olan arkadaşlar varsa, ısınma harbiden kötü mü? 1-2 sene içerisinde sıkıntı çıkardı mı? Gibi, bu türden deneyimlerini yazarsanız sevinirim.

Not: Deneyimi olmayan, daha önce adını bile duymadığı veya bu markanın bu modelini kullanmayan kişiler gelip konun altına yazı yazmaz ise iyi olur.

Merak edenler için ürün linki:

Ovenler kimler? Muhtemelen parasinin bosa gittigini kabullenemeyen iki UC kisi. 1K ustune Nitro 5 var, iptal edebiliyorsan onu al. Tek sorunu isinmasi degil, anakarti da kotu. Her an herhangi bir parcasi bozulabilir.

Konuya ufak bir ekleme daha yapmam gerekiyor... Maalesef ki ürün kargoya verilmiş. İptal seçeneği de gitti.

Konuya ufak bir ekleme daha yapmam gerekiyor... Maalesef ki ürün kargoya verilmiş. İptal seçeneği de gitti.

Kisa vadede uzmez ancak kac kisinin cihazi 2. yili doldurduktan sonra illa bir yeri bozuluyor. Evet bu bilesene sahip cihazlar isiniyor ancak hem isinip hem de limitlerle bogusan yani tam performans veremeyen cihazlardan biri de bu Excalibur serisi. Yerinde olsam 15 gunu dolmadan iade etmeye calisir ustune 1K koyup Acer Nitro 5 i5-12500H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu cihazi alirdim.

Eve gelince iade et tesilm eden kişiye tutanak tutur

Süreç uzun sürer mi? Çünkü daha önce böyle bir şey yapınca paramı alana kadar canımdan bezdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı