Casper Excalibur G870 RTX 4050 nasıldır?

Bütçe
63000

Carm

Zeptopat
Daha fazla  
Annem ve babam bana sürpriz olsun diye Excalibur almışlar. Ben bilgisayarlardan çok anlamam ve zaten kullandığım bilgisayar 11 yıllık olduğundan bunu görünce çok sevindim. Ne olur ne olmaz internette bu bilgisayarla alakalı yorumlara baktığımda ise sevincim kursağımda kaldı. Neredeyse herkes kötü demiş. Ama yine de burada kendim size sormak istedim. Excalibur iyi mi? Ailem toplamda 63K vermişler bu bilgisayara, iade edebilir miyiz bilmiyorum çünkü alalı 16 gün oldu. Ama eğer ki iade edebiliyorsak bu 63kya daha iyi önerebileceğiniz bilgisayarlar var mı? Veya o kadar uğraşmana gerek yok Excalibur'la da devam edebilirsin mi dersiniz? Kafam bu konu hakkında çok karışık ve bana bu konu hakkında yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Kanka kaskodur antivirüsdur carttir curttur bunlar sadece satis elemaninin prim almasi icin koyulan seyler hiç birini satin almaniza gerek yok. Ballandira ballandira anlattiklari bu kasko muhabbeti fasa fisodan ibaret ben vatan da calistim 1 kere bile satmadim cunku urunun halihazirda marka servis ve garanti destegi varken neden Vatan Bilgisayar yahut diger firmalarin teknik servisi icin kasko yaptirasin ki. İnsanlarin bu ek kasko ve antivirus alma muhabbetini sonlandirmasi gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…