Casper Excalibur G900 alınır mı?

Tabii ki normal performansları eş değer fakat dlls açıldığı zaman uçururuz

Artı bu fiyata 10300H verilmez.

Hocam o ROG alınmazsa ne alınır. Bence ROG'u alın. Artı olarak alternatif bırakayım.

Ama ROG daha mantıklı attığım alternatifden.

Bu ROG'un pek bir bilgisi yok ya nereden bulabilirim bilgilerini acaba ekranı kaç hzdir

Casper alınmaz, bir arkadaşım birkaç ay önce Excalibur G700 aldı, ısınma sorunu ve ölü pikselden dolayı 4 gün sonra iade etmek zorunda kaldı. Rog serisi öneririm, bu bütçedeki en iyi alternatif.

Teşekkürler fakat tek 16 olması sıkıntı 16 GB RAM almaya kalktığım zaman ileride çok pahalıya patlıyor

Hocam bütçeniz 12, 5K idi. 800-900 TL'ye bir 16 GB laptop RAM'i alırsanız bütçeyi 400-500 aşıyorsunuz ama bence bu laptop için değer.

Hocam bütçeniz 12, 5K idi. 800-900 TL'ye bir 16 GB laptop RAM'i alırsanız bütçeyi 400-500 aşıyorsunuz ama bence bu laptop için değer.

Tabii ki değer biliyorum ama biraz fiyatı fazla geldiği için söyledim bir de konuyu çözüldüye nasıl getiriyoruz yapayımda yoruma gerek kalmasın artık.

Tabii ki değer biliyorum ama biraz fiyatı fazla geldiği için söyledim bir de konuyu çözüldüye nasıl getiriyoruz yapayımda yoruma gerek kalmasın artık.
Bu bir çözüm konusu değil hocam. Çözüm yapamazsınız. Ama isterseniz konuyu kilitleyin ki kimse mesaj yazamasın. İlk mesajınızı raporlayıp konununun kilitlenmesini isteyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…