Casper Excalibur G900 alınır mı?

Tabii ki normal performansları eş değer fakat dlls açıldığı zaman uçururuz :)

Artı bu fiyata 10300H verilmez.

Hocam o ROG alınmazsa ne alınır. Bence ROG'u alın. Artı olarak alternatif bırakayım.

Hocam o ROG alınmazsa ne alınır. Bence ROG'u alın. Artı olarak alternatif bırakayım.

Ama ROG daha mantıklı attığım alternatifden.

Bu ROG'un pek bir bilgisi yok ya nereden bulabilirim bilgilerini acaba ekranı kaç hzdir.

_20210713_143730.png

Siz yine de bi' sorun Hepsiburada hesabınız varsa.

Casper alınmaz, bir arkadaşım birkaç ay önce Excalibur G700 aldı, ısınma sorunu ve ölü pikselden dolayı 4 gün sonra iade etmek zorunda kaldı. Rog serisi öneririm, bu bütçedeki en iyi alternatif.

Hocam bütçeniz 12, 5K idi. 800-900 TL'ye bir 16 GB laptop RAM'i alırsanız bütçeyi 400-500 aşıyorsunuz ama bence bu laptop için değer.

Tabii ki değer biliyorum ama biraz fiyatı fazla geldiği için söyledim bir de konuyu çözüldüye nasıl getiriyoruz yapayımda yoruma gerek kalmasın artık.

Tabii ki değer biliyorum ama biraz fiyatı fazla geldiği için söyledim bir de konuyu çözüldüye nasıl getiriyoruz yapayımda yoruma gerek kalmasın artık.
Bu bir çözüm konusu değil hocam. Çözüm yapamazsınız. Ama isterseniz konuyu kilitleyin ki kimse mesaj yazamasın. İlk mesajınızı raporlayıp konununun kilitlenmesini isteyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı