Casper Excalibur G900 alınır mı?

Herkesin yorumunu okudum arkadaşlar benim bütçem maksimum 12.5k eğer iyi bir RTX'li laptop biliyorsanız öneriye açığım beklerim.

Bu Acer'ı gördüm ama işlemci bakımından çoğu oyunda 90 derece civarında ekran kartında bir sorun yok.

Excalibur ile aynı işlemciyi kullanıyor 4600H'a yakın performans veriyor.

Sizin başınıza gelmedi diye çoğunluğun görüşünü göz ardı edemem. Casper laptoplarda ısınma sorunları çok sık görülüyor.
Caspere çöp diyen adam bile bende sıkıntı çıkarmadı ama yine de çöp diyor :D.
Ortalama bir laptopunu kullandım. Kısa sürede bozuldu. Benzer özelliklerde Dell'e geçtim, 6 senedir kullanıyorum.

Hadi normal laptoplarda bu tarz eksiklikleri anlarım da, Excalibur serileri yük altında olan ve olması gereken serilerken böyle durumlarda kayış atıp sorun çıkarıyorlar. Başta ısınmadan kaynaklı dolu dolu sorunları mevcut.
Ben Excalibur kullanmadım fakat çeşitli modellerini senelerce kullandım. Isınma sorunu bende yoktu. Menteşe dışında performans olsun kasa kalitesi olsun bir sıkıntı yaşamadım. 940MX Casper laptopum örnek olarak GTA 5'i yüksek civarında 55-60 FPS açıyor, daha ne isteyebilirim zaten bu laptoptan? Derecelerde 70'i geçmiyor.

Ben Casperin bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, ne kadar linçlesenizde bu şahsi fikrim, kimine göre kötü kimine göre iyi.

Herkesin yorumunu okudum arkadaşlar benim bütçem maksimum 12.5k eğer iyi bir RTX'li laptop biliyorsanız öneriye açığım beklerim.

Bu Acer'ı gördüm ama işlemci bakımından çoğu oyunda 90 derece civarında ekran kartında bir sorun yok.

O fiyatta Monster bilgisayarlar var genellikle öbür modeller ise genel olarak.
10750H kullanıyor. 5800H laptop gördüm ama ekran kartı 1650'ydi.

Caspere çöp diyen adam bile bende sıkıntı çıkarmadı ama yine de çöp diyor :D.

Ben Excalibur kullanmadım fakat çeşitli modellerini senelerce kullandım. Isınma sorunu bende yoktu. Menteşe dışında performans olsun kasa kalitesi olsun bir sıkıntı yaşamadım. 940MX Casper laptopum örnek olarak GTA 5'i yüksek civarında 55-60 FPS açıyor, daha ne isteyebilirim zaten bu laptoptan? Derecelerde 70'i geçmiyor.

Ben Casperin bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, ne kadar linçlesenizde bu şahsi fikrim, kimine göre kötü kimine göre iyi.
Görüşünüze saygı duyarım. Sorun yaşamadıysanız ne mutlu.

Her firmanın yaşadığı sorunlar vardır, ama Casper'da bu maalesef fazla.

Ortalama bir laptopunu kullandım. Kısa sürede bozuldu. Benzer özelliklerde Dell'e geçtim, 6 senedir kullanıyorum.

Hadi normal laptoplarda bu tarz eksiklikleri anlarım da, Excalibur serileri yük altında olan ve olması gereken serilerken böyle durumlarda kayış atıp sorun çıkarıyorlar. Başta ısınmadan kaynaklı dolu dolu sorunları mevcut.

Bu arada arkadaşların Casper önermeme sebebi Casper'dan daha iyileri olması.
GTX 1650 çok düşük kalıyor 1660 Ti deseniz hani bir nebze olabilirdi.

12.500 TL.

Ben zaten o yüzden o laptopu önermedim. Yani AMD laptop bu fiyatlarda var ama ekran kartları güzel olmuyor bu fiyattaki Intel laptoplara göre.

GTX 1650 çok düşük kalıyor 1660 Ti deseniz hani bir nebze olabilirdi

12.500 TL
Ekran kartı 1660 Ti ile denk.
Ben olsam RTX'in getirdiği DLSS gibi özellikler için Asus Rog alırdım.

Ben olsam RTX'in getirdiği DLSS gibi özellikler için ASUS ROG alırdım.

Tabii ki normal performansları eş değer fakat dlls açıldığı zaman uçururuz :)

Artı bu fiyata 10300h verilmez
Ben olsam RTX'in getirdiği DLSS gibi özellikler için ASUS ROG alırdım.

Hocam ASUS'ta ekran yenileme hızı kaç sitesinde de bulmadım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı