Casper Excalibur G900 alınır mı?

Bütçe
23000
Bunu alacaktım da Amazon ödeme konusunda problem çıkarttı 2 kartla denedim Akbank ikisinde de iptal oluyor.

Casper alacağına 1000 TL daha üstüne koyana kadar bekleyebilir. Beklemek istemiyorsa:

Bu mantıklı olabilir. Üstündeki RAM'ler 4x2 onları çıkartır 1500TL 8x2 RAM alır daha iyi olur bu HP Victus.

Merhaba, iyi sosyaller.

Arkadaşlar, maksimum bütçem 23 bin TL ve bu laptopu almaya karar verdim. Sizce nasıl, yorumlarınızı alabilir miyim?

Bu fiyat aralığında alternatif önerileriniz varsa bekliyorum.

Casper marka hiçbir ürün alınmaz.

Bunu alacaktım da Amazon ödeme konusunda problem çıkarttı 2 kartla denedim Akbank ikisinde de iptal oluyor.

Size tavsiyem ilk attığım TUF modelini almanız.
Bu modelde iyidir:
Model hakkında fikrim yok ama Gigabyte laptoplar genelde güzel oluyor:

Atılan ASUS TUF pahalı linkten atılmış;

Tam bütçede. İçinde 1x8 RAM mevcut. 140W 4050 ve MUX mevcut TUF'da. RAM yükseltmek isterseniz bunu alabilirsiniz bütçeniz olunca;

Atılan ASUS TUF pahalı linkten atılmış;

Tam bütçede. İçinde 1x8 RAM mevcut. 140W 4050 ve MUX mevcut TUF'da. RAM yükseltmek isterseniz bunu alabilirsiniz bütçeniz olunca;

GPN Teknoloji ilk defa duydum güvenilir midir?

GPN Teknoloji ilk defa duydum güvenilir midir?

Güvenilir, diğer pazar yerlerinde de mağazaları var. Çokca ürün önerisinde bulunduk buradan, bir şikayette bulunan görmedim.

Güvenilir, diğer pazar yerlerinde de mağazaları var. Çokca ürün önerisinde bulunduk buradan, bir şikayette bulunan görmedim.

Bu modeli birazdan satın alıyorum o zaman teşekkür ederim.

Son sorum olarak 1X 8 GB RAM olduğundan emin misiniz?

Son sorum olarak 1X 8 GB RAM olduğundan emin misiniz?

Ürünün açıklamasında yazıyor;

1682286590646.png

1x8.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı