Excalibur G900 laptop kullanıyorum. Normalde masaustu alırdım ama işimden dolayı laptop aldım. Ama evde normal 24 veya 27 inç monitör kullanmak istiyorum. Gözüme kestirdiğim https://www.hepsiburada.com/asus-vg...i-display-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000QY97T monitörde bu. 280 Hz yenileme hızı var. Benim de merak ettiğim şey laptopumu bu monitöre bağlayınca 280 Hz yenileme hızı alabiliri miyim?
Laptopdaki bağlantı girişleri:
-USB3.1.
-Type-C.
-HDMI
ASUS monitöredeki girişler:
-2 adet HDMI 2.0.
-DisplayPort 1.2.
mini display to Display Port adaptor ile 280 hz değerine ulaşabilirim o zaman dediğinizden bunu çıkarıyorum, doğrumudur?
dediğiniz gibi display mini portu var 1.4 destekl, ve 2.0b hdmı var 2 side hz tablolarında 240 hz yi destekliyor görünüyor. Ama siz hdmı ile en fazla 144 hz alabilir dediniz nedeni nedir peki?