Casper Excalibur G900 laptopa monitör bağlama

veriyolu

Kilopat
Daha fazla  
Excalibur G900 laptop kullanıyorum. Normalde masaustu alırdım ama işimden dolayı laptop aldım. Ama evde normal 24 veya 27 inç monitör kullanmak istiyorum. Gözüme kestirdiğim https://www.hepsiburada.com/asus-vg...i-display-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000QY97T monitörde bu. 280 Hz yenileme hızı var. Benim de merak ettiğim şey laptopumu bu monitöre bağlayınca 280 Hz yenileme hızı alabiliri miyim?
Laptopdaki bağlantı girişleri:
-USB3.1.
-Type-C.
-HDMI
ASUS monitöredeki girişler:
-2 adet HDMI 2.0.
-DisplayPort 1.2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopta mini Display Port'u var, mini display to Display Port adaptor alman gerekecek, HDMI ile en fazla 144Hz.
mini display to Display Port adaptor ile 280 hz değerine ulaşabilirim o zaman dediğinizden bunu çıkarıyorum, doğrumudur?
dediğiniz gibi display mini portu var 1.4 destekl, ve 2.0b hdmı var 2 side hz tablolarında 240 hz yi destekliyor görünüyor. Ama siz hdmı ile en fazla 144 hz alabilir dediniz nedeni nedir peki?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı